Μενού

Η τραγική ιστορία του Shine που ήθελε να πάει σπίτι του

Shares 193

υιοθεσία αδέσποτων «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος! Ο Μπαμπάς μου, πήρε το λουρί και μου είπε ότι θα πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο! Πόσο μου αρέσουν οι βόλτες με το αυτοκίνητο! Πού θα πάμε άραγε; Στο πάρκο ή στην παραλία; Παρόλο που είναι χειμώνας και έχει κρύο λατρεύω τις βόλτες στην παραλία. Αν πάμε εκεί θα παίξουμε και με την μπάλα. Πόσο πολύ μ” αρέσει να παίζω με την μπάλα!

Σταματήσαμε έξω από ένα περίεργο κτήριο. Δεν το είχα ξαναδεί. Είχε πολλή φασαρία, ακούγονταν πολλά σκυλιά να γαβγίζουν. Δεν μου αρέσει αυτό το μέρος, δεν θέλω να πάω μέσα, αλλά ο Μπαμπάς μου με τραβάει να τον ακολουθήσω. Δεν υπάρχει κίνδυνος, τον εμπιστεύομαι.

Ο Μπαμπάς μιλάει με μια κυρία. Είμαι ανυπόμονος, θέλω να φύγουμε να πάμε να παίξουμε με την μπάλα.

Ο Μπαμπάς μου όμως δίνει το λουρί μου στην κυρία και φεύγει. Φεύγει χωρίς έμενα. Τον βλέπω να απομακρύνεται χωρίς εμένα. Του φωνάζω «Πού πας; Τι συμβαίνει; Γιατί δεν με παίρνεις μαζί σου; Γιατί μ” αφήνεις εδώ;» Η πόρτα κλείνει πίσω του και χάνεται από τα μάτια μου. Ο κόσμος μου καταρρέει.

υιοθεσία αδέσποτων

Η κυρία είναι καλή μαζί μου. Με χαϊδεύει και μου μιλάει τρυφερά. Με τραβάει μαλακά από το λουρί να την ακολουθήσω προς την φασαρία. Δεν θέλω, φοβάμαι. Θέλω να πάω σπίτι μου.

Ο θόρυβος είναι δυνατός. Τα σκυλιά πολλά. Πηδάνε μέσα στα κλουβιά τους καθώς περνάω. Οι μυρωδιές είναι καινούριες. Θέλω να πάω σπίτι μου. Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός. Πότε θα έρθει να με πάρει ο Μπαμπάς μου; Θέλω να πάω σπίτι μου. Δεν λέω, οι άνθρωποι εδώ με φροντίζουν, μου δίνουν να φάω και μου μιλούν γλυκά, αλλά εγώ θέλω να πάω σπίτι μου.

υιοθεσία αδέσποτων

Σήμερα ήρθε μια νέα κυρία και με πήρε. Κάτι είπαν ότι εδώ δεν έχουν χώρο και πρέπει να φύγω. Η κυρία με οδηγεί στο αυτοκίνητό της. Θυμίζει κάτι από τις βόλτες που πήγαινα με τον Μπαμπά, αλλά δεν είναι το ίδιο. Δεν γνωρίζω το μέρος που με πήγε η κυρία αυτή. Είναι πιο ήσυχα από πριν και την βλέπω κάθε μέρα. Παίζει μάλιστα μαζί μου με την μπάλα. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τον Μπαμπά μου. Θέλω να πάω σπίτι.

Μερικές φορές έρχονται κάποιοι άνθρωποι και παίρνουν μαζί τους άλλα σκυλιά. Πόσο θέλω κι εγώ μια μέρα να με πάρουν μαζί τους. Τους βλέπω και τους φωνάζω «Διάλεξε εμένα, διάλεξε εμένα» μα κανείς δεν το κάνει. Είμαι τόσο μόνος. Θέλω να πάω σπίτι μου.

υιοθεσία αδέσποτων

Έφτασε πια το καλοκαίρι κι εγώ συνεχίζω να είμαι μόνος. Έχω αρχίσει να δαγκώνω την ουρά μου. Πονάω, αλλά δεν με νοιάζει πλέον. Θέλω να πάω σπίτι μου. Χρειάζομαι ένα σπίτι.

Αυτή είναι η ιστορία του Shine, ενός οκτάχρονου Shar Pei, που ο κηδεμόνας του εγκατέλειψε σε ένα άσυλο για σκύλους. Ο Shine στρεσαρίστηκε και εκδήλωσε κατάθλιψη. Άρχισε να τραυματίζει τον εαυτό του, αφού κανείς δεν τον υιοθετούσε παρά τις χαρές που έκανε.

Πριν πάρεις ένα ζώο σκέψου αν μπορείς. Μην το εγκαταλείπεις. Είσαι ο μόνος που έχει. Γι” αυτό το πλάσμα είσαι ολόκληρος ο κόσμος του.

toocute.gr

Shares 193

Σχόλια


Read more:
Close