Μενού

Βρέθηκε ταλαιπωρημένο μέσα σε κάδο απορριμάτων – Τώρα χαίρεται τη ζωή!

Shares 317

υιοθεσία αδέποστων Golden Retriever Κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το golden retriever θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει. Μια οικογένεια του πρόσφερε όσα είχε ανάγκη και τα κατάφερε!

Το golden retriever του παρακάτω βίντεο βρέθηκε υποσιτισμένο και με δεμένα τα άκρα του σε πλαστική σακούλα μέσα σε κάδο απορριμάτων. Άγνωστοι άκουσαν θορύβους όταν πήγαν να πετάξουν τα σκουπίδια και το βρήκαν σε τραγική κατάσταση.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο της Arizona, όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Οι κτηνίατροι θεωρούσαν ότι αυτή η σκυλίτσα δεν θα καταφέρει να ξαναπερπατήσει, αφού τα τραύματά της ήταν σοβαρά και στα τέσσερα άκρα της. Έψαχνε για πολύ καιρό σπιτάκι μέχρι που μια οικογένεια θέλησε να την υιοθετήσει.

«Δεν είχε προσθετικά μέλη και δεν μπορούσε να περπατήσει. Έτσι αποφασίσαμε να βρούμε δικές μας πατέντες για να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια της», δηλώνει το αφεντικό της σκυλίτσας. «Την κατεβάζω κάθε μέρα στο σαλόνι και της τοποθετώ τις ειδικές μπότες που τις φτιάξαμε. Μόλις τις βάζω, έχει αμέσως όρεξη για παιχνίδι και βόλτα!», συμπληρώνει στο The Dodo.

Το golden retriever πήρε το όνομα Chi Chi και τώρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα άλλα σκυλιά. Μάλιστα, εκπαιδεύεται για να γίνει therapy dog και να βοηθάει όσους την έχουν ανάγκη!

Δείτε την απίστευτη αλλαγή αυτού του σκύλου:

Πηγή βίντεο: The Dodo

newsit.gr

Shares 317

Σχόλια


Read more:
Close