Μενού

Το βρήκαν καμένο με οξύ και δεμένο στο Πεδίον του Άρεως

Shares 120

Σκύλος Πεδίον του Άρεως έγκαυμα Στις 11 Απριλίου ο Κυριάκος και Μαργαρίτα πήγαν στο Πεδίον του Άρεως και πήραν το σκυλάκι, που σύμφωνα με τα όσα είχαν μάθει, τοξικομανείς είδαν δέσει και κρύψει μέσα στις φυλλωσιές.

Το ζώο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έχει τα σημάδια από το έγκαυμα που προκλήθηκε από χημική ουσία η οποία έτρεξε πάνω του. Οι φιλόζωοι το μετέφεραν την ίδια μέρα στο κτηνιατρείο του Απόστολου Κέστη στο Χαλάνδρι για να το φροντίσει.

Σκύλος Πεδίον του Άρεως έγκαυμα

Τα σημάδια από τα εγκαύματα στο κορμί του ζώου.

Ο Κυριάκος εξήγησε στο zoosos.gr πως ένας άνδρας που μένει κοντά στο Πεδίον του Άρεως στο κέντρο της Αθήνας άκουγε για μέρες το κλάμα του ζώου. Συζητώντας με τους τοξικομανείς που μένουν εκεί έμαθε ότι το ζώο έχει κακοποιηθεί – αλλά όχι από ποιους – και τελικά του αποκάλυψαν που το έχουν δεμένο.

Τελικά εκείνος που έμαθε που βρίσκεται το ζώο ενημέρωσε τον Κυριάκο και την Μαργαρίτα οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου πήραν το ζώο, ανέλαβαν την φροντίδα του και τώρα αναζητούν γι’ αυτό το κατάλληλο σπιτικό.

Το σκυλάκι είναι περίπου 8 μηνών και εξαιρετικά φιλικό με τους ανθρώπους παρά τα μαρτύρια που έζησε. Αν θα θέλατε να το κάνετε μέλος της οικογένειας σας καλέστε στα τηλέφωνα: 6932366560, 6979183738.

πηγή

Shares 120

Σχόλια


Read more:
Close