Μενού

Εκτέλεσαν 8 άγρια άλογα στην Ζήρεια Κορινθίας (σκληρές εικόνες)

Shares 130

δολοφονία άλογα Οκτώ άγρια άλογα εκτέλεσαν άγνωστοι με πυροβόλο όπλο στην Ζήρεια Κορινθίας. Τα πτώματα των ζώων εντόπισαν τυχαία επισκέπτες της περιοχής και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι στο ίδιο σημείο άγνωστοι είχαν εκτελέσει με τον ίδιο τρόπο εννιά άγρια άλογο και μάλιστα οι κυνηγοί για το έγκλημα κατηγορούσαν τους κτηνοτρόφους ως δράστες λέγοντας ότι σκοτώνουν αυτά τα ζώα επειδή τους καταστρέφουν τις καλλιέργειες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthiannews.gr από την Αστυνομία έγινε γνωστό τό ότι τα ζώα δεν ήταν άγρια και μάλιστα αυτά που πυροβολήθηκαν είναι 23. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.: «Στις 30 Απριλίου 2015 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γκούρας, από την κόρη του ιδιοκτήτη των αλόγων, ότι στις πρόποδες του όρους στη Ζήρεια (στο τοπικό διαμέρισμα Γκούρας) βρέθηκαν 23 άλογά τους νεκρά και τρία τραυματισμένα στο πόδι, τα οποία υπέκυψαν και αυτά.

Την Πρωτομαγιά πήγε κτηνίατρος να δει από τι προήλθε ο θάνατος των αλόγων και διαπιστώθηκε ότι τα είχε πυροβολήσει άγνωστος. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών».

δολοφονία άλογα

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα http://korinthostv.gr/ είναι αδιάψευστος μάρτυρας του εγκλήματος!

δολοφονία άλογα

δολοφονία άλογα

δολοφονία άλογα

δολοφονία άλογα

πηγή

Shares 130

Σχόλια


Read more:
Close