Μενού

Το δέσιμο που έχει αυτός ο άνθρωπος με έναν κροκόδειλο, έχει τρελάνει κόσμο!

Shares 400

κροκόδειλος Πριν από σχεδόν 20 χρόνια, ένας γιγάντιος κροκόδειλος χτυπήθηκε από έναν αγρότη και  πέθαινε στις όχθες του Ποταμού Parasmina στην Κόστα Ρίκα. Όμως τότε κάτι εκπληκτικό συνέβη.

Ένας ευγενικός κάτοικος της περιοχής με το όνομα Chito Shedden, σκόνταψε επάνω στον τραυματισμένο κροκόδειλο. Δεν μπορούσε να ξέρει νωρίτερα, πως εκείνη την ημέρα θα γινόταν ο προστάτης του κροκόδειλου, ο φύλακας άγγελος και ο καλύτερος φίλος του.

Ο Chico δεν μπορούσε να αφήσει τον κροκόδειλο να πεθάνει. Τον ονόμασε Pocho και αφοσιώθηκε στη φροντίδα του καημένου ζώου ώστε να τον κάνει και πάλι καλά. «Ήθελα απλά να αισθανθεί πως κάποιος τον αγαπάει, και πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κακοί,» λέει ο Chito. «Αγαπώ όλα τα ζώα, ειδικά αυτά που έχουν υποφέρει.»

Όταν ο Pocho έγινε καλά, ο Chito τον πήγε πίσω στο ποτάμι για να τον αφήσει ελεύθερο. Όμως προς έκπληξή του, βρήκε το τεράστιο ζώο να κοιμάται στη βεράντα του το επόμενο πρωί. Ο Pocho τον ακολούθησε στο δρόμο προς το σπίτι μέσα στη νύχτα! Έτσι με την άδεια του Υπουργού Περιβάλλοντος και τη βοήθεια ενός κτηνίατρου, ο Chito πέρασε τις επόμενες δυο δεκαετίες φροντίζοντας τον Pocho.

Αυτοί οι δυο ξεχωριστοί και ασυνήθιστοι φίλοι περνούσαν τις μέρες τους κολυμπώντας στο ποτάμι που βρίσκεται έξω από το σπίτι του Chito. Επίσης ο Pocho λάτρευε τα χάδια και τα φιλιά. Οι τουρίστες και οι επιστήμονες σοκάρονται από την αθωότητα του Pocho καθώς και από γεγονός πως πήγαινε στον Chito μόλις αυτός φώναζε το όνομά του!

Το 2011, μετά από πολλά χρόνια φιλίας, o Pocho πέθανε από φυσικά αίτια σε ηλικία 50 ετών. Χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές παρευρέθησαν στην κηδεία του. Ο Chito έγινε ράκος από το θάνατο του φίλου του, όμως συνέχισε να μοιράζεται την ιστορία για να διδάξει σε όλους πόσο ιδιαίτεροι και παρεξηγημένοι είναι οι κροκόδειλοι.

Δείτε το δέσιμο που υπήρχε μεταξύ του Chito και του Pocho στο παρακάτω βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε το σε όλους τους φίλους σας!

tilestwra

Shares 400

Σχόλια


Read more:
Close