Μενού

Τι θα συμβεί αν αφήσετε στο ίδιο δωμάτιο έναν ασβό και μια μικρή αλεπού;

Shares 41

αλεπού Τα δυο μωρά σε αυτό το βίντεο κάνουν ένα ασυνήθιστο και παράλληλα αξιολάτρευτο ζευγάρι. Τα ονόματά τους είναι Milo και Flower και είναι οι νεότεροι πρεσβευτές της Amazing Animal Ambassadors. Φαίνεται πως η Flower θέλει πραγματικά να παίξει με τον μεγαλύτερο αδερφό της Milo, καθώς τον χτυπά παιχνιδιάρικα και βάζει τα πόδια της στη φουντωτή ουρά της. Ο Milo παίζει με τη μικρή του αδερφή και τις ρίχνει μικρές δαγκωνιές πριν τη μυρίσει καλά και φύγει τρέχοντας. Προφανώς του ήρθε η απαίσια μυρωδιά της! Το παράξενο αυτό δίδυμο δείχνει τόσο χαρούμενο και αξιαγάπητο και η γνωριμία τους σε αυτήν την τρυφερή ηλικία θα φέρει ένα φοβερό δέσιμο στο μέλλον.

Ο Milo είναι μια Αλεπού της Σαχάρας και η Flower είναι μια ριγέ Μεφιτίδα (είδος ασβού). Οι αλεπούδες της Σαχάρας είναι το μικρότερο είδος αλεπούς στον κόσμο και τις βρίσκεις στην Αφρική, ενώ τις μεφιτίδες μπορείς να τις βρεις σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, από το Βόρειο Μεξικό μέχρι το Νότιο Καναδά. Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα δυο είδη δεν ήταν ποτέ κοντά ή δεν είχαν έρθει ποτέ σε επαφή, όμως μόλις γνωρίστηκαν έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Η Flower είναι περίπου 6 εβδομάδων στο βίντεο και ο Milo σχεδόν 5 μηνών. Και οι δυο μεγαλώνουν γρήγορα και σύντομα θα γίνουν νεαροί ενήλικες. Ελπίζουμε να παραμείνουν κολλητοί φίλοι και να συνεχίσουν να παίζουν παρέα, γιατί πραγματικά κάνουν ένα αξιολάτρευτο δίδυμο.

Το πρόγραμμα Amazing Animal Ambassador υπάρχει για να συνδέει τα ζώα με το κοινό παρέχοντας παρουσιάσεις μακράς εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ποικιλία από κοινά και εξωτικά ζώα. Τα ζώα πρεσβευτές τους, έχουν επισκεφθεί τάξεις σχολείων, βιβλιοθήκες, θερινές κατασκηνώσεις και άλλα πολλά μέρη, φέρνοντας δέος και χαρά στα παιδιά και στους ενήλικες, όπου και αν πάνε.

Απολαύστε το μοναδικό αυτό δίδυμο στο παρακάτω βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν σας αρέσει!

tilestwra.com

Shares 41

Σχόλια


Read more:
Close