Μενού

H λογίστρια που προκαλεί σάλο στο Facebook με φωτογραφίες από άγρια ζώα που έχει σκοτώσει… (Βίντεο)

Shares 879

ζώα Ενώ δεν έχει κοπάσει ακόμα η διεθνής κατακραυγή για το φόνο του λιονταριού Σεσίλ από τον Αμερικανό οδοντίατρο, Walter Palmer.

Παρόλο, που η βάναυση εκτέλεση του εμβληματικού λιονταριού Σεσίλ, από τον Αμερικανό οδοντίατρο Walter Palmer, σε εθνικό πάρκο της Ζιμπάμποουε, δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει, η επίσης, Αμερικανίδα κυνηγός άγριων ζώων, Sabrina Corgateli, ανεβάζει φωτογραφίες με τα άγρια ζώα που η ίδια έχει σκοτώσει, στο Facebook.

ζώα

Η Corgateli, εργάζεται ως λογίστρια στο πανεπιστήμιο του Αϊντάχο, αλλά, παράλληλα, το χόμπι της, όπως η ίδια με έπαρση αναφέρει στην ιστοσελίδα της, είναι το κυνήγι άγριων ζώων.

Η νεαρή Αμερικανίδα προκλητική απέναντι σε εκείνους τους ζωόφιλους, που με αναρτήσεις τους κατηγορούν τον οδοντίατρο από την Μινεσότα, Walter Palmer, που πλήρωσε για να σκοτώσει με τόξο τον Σεσίλ, ανέβασε φωτογραφίες με τα άγρια ζώα που έχει σκοτώσει και προειδοποίησε ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες».

ζώα

Ανάμεσα στα τρόπαια της Αμερικανίδας κυνηγού, μια καμηλοπάρδαλη, μια αντιλόπη και ένας αγριόχοιρος.

ζώα

Στο κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία με την νεκρή καμηλοπάρδαλη στα πόδια της, η Sabrina Corgateli, γράφει: «Σκότωσα μια εκπληκτική καμηλοπάρδαλη, ένα εκπληκτικό ζώο, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη»!

Οι χρήστες στο facebook αποκαλούν την Αμερικανίδα κυνηγό «ανισόρροπη» και «ντροπή για την ανθρωπότητα».

ζώα

ζώα

ζώα

ζώα

ζώα

ζώα

ζώα

ζώα

ζώα

ζώα

tilestwra.com

Shares 879

Σχόλια


Read more:
Close