Μενού

«Θεέ μου, βοήθησε με να γίνω ο άνθρωπος που το σκυλί μου νομίζει ότι είμαι!» (Εικόνες)

Shares 1K

σκύλοι Τα σκυλιά είναι τα μόνα ζώα στον κόσμο , που μπορούν να αγαπήσουν τον ιδιοκτήτη τους παραπάνω από τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει πιο αξιόπιστος φίλος από το σκυλί. Πιο άλλο ζώο θα τρέξει καταπάνω σας μόλις σας δει, θα αρχίσει να γαβγίζει και θα κουνάει την ουρά του νευρικά από χαρά μόνο και μόνο επειδή υπάρχετε;

Ο σκύλος με το όνομα Κέλι έχει άδεια χειρισμού αεροσκάφους ως δεύτερος πιλότος. Ο ιδιοκτήτης της Κέλι ο Γκράχαμ Μάουντφορντ την πήρε μαζί του για πρώτη φορά στο αεροσκάφος, όταν ήταν μόλις τριών μηνών και από τότε έγιναν ένα αχώριστο δίδυμο.

σκύλοι

Αυτόν τον άντρα μόλις τον παράτησε η γυναίκα του, αφήνοντάς του μόνο τον σκύλο και τους γυμνούς τοίχους στο σπίτι τους. Ο τετράποδος φίλος του τον ενέπνευσε να δημιουργήσει αυτήν την σειρά φωτογραφιών. Πολύ σύντομα θα εκδοθεί βιβλίο με τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξε ο καλλιτέχνης.

σκύλοι

Ο ιδιοκτήτης αυτού του γερμανικού ποιμενικού σκύλου πέθανε το 2006. Αμέσως μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του , το σκυλί έφυγε από το σπίτι και αρνείται να φύγει από τον τάφο του.

σκύλοι

Αυτό το αδέσποτο σκυλί έσωσε την Τζόρτζι Μπρέντλι από μία επίθεση στον δρόμο. Μόλις 7 μέρες αφού η Τζόρτζι υιοθέτησε το σκυλί, αυτό γέννησε 6 πανέμορφα κουτάβια

σκύλοι

Πριν δύο χρόνια ο φωτογράφος Τζον Στορτσ υιοθέτησε αυτόν τον σκύλο. Από τότε έχουν γίνει ένα αχώριστο δίδυμo, ο σκύλος με το όνομα Γουλφ είναι ο βασικός πρωταγωνιστής των φωτογραφιών του Τζόν .

σκύλοι

Ο νεαρός Ντίλανομ και το κουτάβι Φάρλι γεννήθηκαν την ίδια μέρα και τώρα νομίζουν πως είναι αδέρφια. Εάν ο Ντίλανομ αρχίσει να κλαίει, το κουτάβι αρχίζει να τον γλύφει με τέτοιο τρόπο ώστε αρχίζει να γελάει.

σκύλοι

Το γκόλντεν ριτρίβερ με το όνομα Μπρουκ στηρίζει τα παιδιά τα οποία φοβούνται τον οδοντίατρο.

σκύλοι

Όταν ο φωτογράφος Τέρον Χέμφρι είδε αυτό το σκυλί στο άσυλο για σκυλιά , σκέφτηκε «Θεέ μου δεν μπορώ να αφήσω αυτό το σκυλί μόνο του σε αυτό το κλουβί». Από τότε ταξιδεύουν μαζί και είδη έχουν επισκεφτεί όλες τις πολιτείες της Αμερικής μαζί.

σκύλοι

Αυτό το σκυλί βοηθά τα παιδιά να ξεπεράσουν το άγχος τους στην αίθουσα της δίκης, ώστε να αποκτήσουν το θάρρος να πούνε την αλήθεια και ο,τι έχουνε περάσει.

σκύλοι

Έτσι έχουνε φτιαχτεί τα σκυλιά : μας αγαπάνε, μας προστατεύουν χωρίς να θέλουν τίποτα πίσω. Η φιλία με αυτά είναι ανεκτίμητη!

σκύλοι

Ο γιατρός Μάικ μαζί με το σκυλί του κατέκτησαν το διαδίκτυο με την φωτογραφία αυτή και χαρακτηρίστηκε ως ο πιο όμορφος γιατρός του διαδικτύου.

σκύλοι

Τελικά είναι πολύ βολικό, όταν έχεις κάποιον που σε βοηθά να λύσεις τα προβλήματα σου στην δουλειά!

σκύλοι

Ο Κέλι Λαντ, αποφάσισε να κατασκηνώσει στο δάσος με τον σκύλο του (μίξη λύκου και χάσκυ).

σκύλοι

Αυτός ο σκύλος με το όνομα Πο βρέθηκε ότι πάσχει από μια μη θεραπεύσιμη ασθένεια ,για αυτό ο ιδιοκτήτης του Νιλ Ροντρίγκες αποφάσισε να της χαρίσει ένα κοινό ταξίδι , ώστε οι τελευταίες ώρες της ζωής της να είναι ευχάριστες.

σκύλοι

Η Μέλορι Πέιτζ ταξιδεύει στην Αλάσκα με την μηχανή της και τον καλύτερο της φίλο τον σκύλο με το όνομα Μπέιλορ.

σκύλοι

σκύλοι

Οικογένεια υιοθέτησε τον γέρικο σκύλο με το όνομα Τσέστερ, παρόλο που δεν έχει ακόμα πολύ καιρό ζωής. Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες του, θέλουν να του δείξουν τι σημαίνει αγάπη και στοργή πριν τον θάνατό του.

σκύλοι

Ο σκύλος δεν εγκατέλειψε τον ιδιοκτήτη του στην δύσκολη στιγμή που έμεινε άστεγος.

σκύλοι

Ο Ντέιβ Μάινερτ έσωσε το κουτάβι από απρόσεκτους κτηνοτρόφους , επειδή δεν ήξερε πόσο θα επιβιώσει ο σκύλος τον τραβούσε φωτογραφία κάθε μέρα. Ο άντρας τώρα απολαμβάνει πια την συντροφιά του σκύλου του και έχουνε γίνει ένα.

σκύλοι

Το σκυλί φοβάται τον ήχο της σειρήνας του πυροσβεστικού και αγκαλιάζει τον ιδιοκτήτη του.

σκύλοι

Αυτό που τον νοιάζει αυτήν την στιγμή είναι να μην δει γάτα!

 

σκύλοι

 

tilestwra.com

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close