Μενού

Τετράχρονη λιώνει τα social media κάνοντας αγάπες με το τεράστιο ντόπερμάν της (εικόνες)

Shares 9K

ντόπερμαν Ενα 4χρονο κορίτσι έχει βρει έναν απίθανο καλύτερο φίλο στο 40 κιλών ντόμπερμαν της και το γλυκό ζευγάρι γρήγορα μετατράπηκε σε σταρ των social media.

Η Σιένα Προύσα από το Σιάτλ και ο Βούδας κάνουν τα πάντα μαζί, από ύπνο μέχρι μπάνιο και έχουν κερδίσει τη λατρεία χιλιάδων φαν στο Instagram με την σχέση τους.

Η Τάρα Προύσα, η μητέρα της Σιένα, καταγράφει την τέλεια φιλία στο λογαριασμό της στο Instagram με την επωνυμία «Cutie and the Beast» που έχει περισσότερους από 120.000 φαν.

Οπως ανέφερε η Τάρα στο Today.com: «Τα ντόμπερμαν είναι επίσης γνωστά ως αυτοκόλλητα σκυλιά. Θέλουν μόνο να είναι μόνο με τον έναν άνθρωπο που διάλεξαν. Και προφανώς ο Βούδας έχει επιλέξει την κόρη μου ».

Σε αντίθεση με άλλα κορίτσια της ηλικίας της, η Σιένα δεν ενδιαφέρεται για παιχνίδια ή κινούμενα σχέδια – το μόνο που θέλει να κάνει είναι να περνάει χρόνο με τον Βούδα.

«Δεν έχει ένα παιχνίδι ή καρτούν που να λατρεύει. Γι “αυτήν, το καλύτερο παιχνίδι της είναι με τον Βούδα» εξηγεί η Τάρα.

Η μητέρα της εξηγεί πως η Σιένα και ο Βούδας έγιναν διάσημοι αποκαλύπτοντας: «Εβγαλα ένα σωρό φωτογραφίες και ήθελα να τις μοιραστώ με όλους. Και τότε όλοι αυτοί οι άνθρωποι έγιναν τυχαία πιστοί φαν».

Σήμερα, η Γλυκούλα και το Τέρας έχουν λογαριασμούς στο Instagram και το Facebook καθώς και το δικό τους blog με φωτογραφίες όπου κοιμούνται, διαβάζουν, παίζουν και κάνουν μανικιούρ. Ο Βούδας σπάνια φεύγει από δίπλα της ενώ περιμένει υπομονετικά στα πόδια της ακόμα και στο κομμωτήριο.

Η Τάρα δηλώνει ευτυχής που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει φαν της φιλίας τους και ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα δείξει στο κοινό ότι τα ντόμπερμαν δεν είναι επιθετικά από τη φύση τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την δημοσιότητα που πήρε ο Βούδας. Οι άνθρωποι βλέπουν πόσο γλυκό και ώριμο μπορεί να είναι ένα ντόμπερμαν»

Τα λόγια περιττά!

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

ντόπερμαν

www.iefimerida.gr

Shares 9K

Σχόλια


Read more:
Close