Μενού

Χαμός στο διαδίκτυο: Διχάζει ο σκύλος που μιλάει (video)

Shares 129

σκύλος που μιλάει Σκύλος μιλάει Tον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η μικρή Wendy, μια σκυλίτσα που έχει την ικανότητα να μιλάει, κάνοντας μάλιστα και χιούμορ!
Με τη χρήση ενός ειδικού μηχανισμού, αποτελούμενου από μια τεχνητή μουσούδα που ανοιγοκλείνει με τη χρήση ενός κουμπιού, το αφεντικό της, ονόματι Marc Metral, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η σκυλίτσα μπορεί και μιλάει. Οι ικανότητες της Wendy παρουσιάστηκαν στο τηλεοπτικό show «Britain’s Got Talent», προκαλώντας ωστόσο αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις.
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, φιλόζωοι κατηγορούν τον Marc Metral για κακομεταχείριση της Wendy, καθώς υποστηρίζουν πως η ειδική μάσκα προκαλεί δυσφορία και βασανίζει το τετράπoδο.
Ο ίδιος, πάντως, δεν δείχνει να ασχολείται και πολύ με τη σφοδρή κριτική που του ασκήθηκε, υποστηρίζοντας πως έχει τη σκυλίτσα από μωρό και δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα της δημιουργούσε πρόβλημα.
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να τη βάλω σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να της προκαλέσει δυσφορία. Είναι ενθουσιασμένη όταν πάμε στη δουλειά και είναι πάντα άνετα πάνω στη σκηνή» εξήγησε.

lifenewscy.com

Shares 129

Σχόλια


Read more:
Close