Μενού

Τεστάραμε το πιο διαδεδομένο στην Amazon παιχνίδι-ψάρι – Να πώς πήγε

Shares 0

Υπάρχει ένα παιχνίδι αρκετά μεγάλο για γάτες που είναι το πιο διαδεδομένο ανάμεσα στους ζωόφιλους της Amazon και του Tik Tok: το Potaroma Electric Flopping Fish.

Όλα όσα μάθαμε για το παιχνίδι:

Μόλις 10-11 ίντσες μακρύ, το παιχνίδι αυτό είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που μοιάζει σαν αληθινό ψάρι και τα καταφέρνει καλά σαν παιχνίδι για γάτες! Αυτό που έψαξα ήταν ένας γκρι κυπρίνος και γκριζομπλε λέπια και μία υποψία πορτοκαλί χρώματος αποτυπωμένου σε ένα βελουδένιο κάλυμμα.

Το κεφάλι του ψαριού είναι υγρό και ζουμερό και γεμάτο με τρίχωμα. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχει ένας ηλεκτρονικός μηχανισμός που βρίσκεται κλεισμένος σε μία πλαστική επένδυση. Μπορείτε να ξεκουμπώσετε για να το βρείτε και τον μετακινείτε εύκολα για να φορτώσετε με την μπαταρία ή να καθαρίσετε την εξωτερική πλευρά του.

Η όλη ιστορία βρίσκεται στην ουρά του ψαριού. Όταν ενεργοποιείται, ένας μοχλός προσκολλημένος στον ηλεκτρικό μηχανισμό ακούγεται να κροταλίζει, καθώς κινείται μπρος πίσω, προκαλώντας το φτερούγισμα της ουράς για το οποίο είναι γνωστό το ψάρι.

Αυτή η κίνηση της ουράς έχει δύο κινήσεις: μία είναι γρήγορης φωτιάς και η άλλη είναι πιο ρυθμική. Εναλλάσσονται σε κάθε ενεργοποίηση και κάθε μία συνεχίζει για δεκαπέντε δευτερόλεπτα πριν σταματήσει. Ένας διακόπτης το εσωτερικό σας προσφέρει τη δυνατότητα να το κλείσετε αν θελήσετε.

Η μπαταρία διαρκεί για μία με δύο μέρες η οποία φορτίζει με ένα μικρό Usb καλώδιο και παίρνει 90 λεπτά μέχρι να φορτίσει εντελώς (πιστεύουμε ότι η ενέργεια της μπαταρίας εξαρτάται από το πόσο ενεργά καταπιάνεται η γάτα μαζί του).

Τοποθετήστε το παιχνίδι κάτω από ένα χαλάκι και κατά αυτόν τον τρόπο θα κεντρίσετε την περιέργεια της γάτας σας για αυτό. Μην δίνετε το παιχνίδι στη γάτα ή το σκύλο σας όταν κοιμούνται: δεν υπάρχει περίπτωση να το προσέξουν καθόλου μέχρι να ξυπνήσουν και να ξεθολώσουν από τον ύπνο.

Το παιχνίδι φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια άνεση και θέρμη από τους σκύλους και το έχουνε δει αρκετές φορές οι ιδιοκτήτες να συμβαίνει. Αν θέλετε να δώσετε στο σκύλο σας το παιχνίδι σάς εφιστάμε την προσοχή: Δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτεί ο εσωτερικός μηχανισμός από τα δυνατά σαγόνια του σκύλου. Μπορεί να κομματιάσουν το παιχνίδι με τα δόντια και τα μασουλήματά τους. Γι’ αυτό φυσικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν παίζει ο σκύλος σας με το παιχνίδι.

Εν τέλει το παιχνίδι έχει ιδανικό μέγεθος και σχήμα για να παίζεται και η κίνηση της ουράς προσφέρει ενθουσιασμό και διέγερση που πολλές γάτες και σκύλοι θα απολαύσουν. Το ότι φορτίζει γρήγορα είναι ευαίσθητο αρκετά στις κινήσεις το καθιστά εξαιρετικό.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close