Μενού

Στις 9 Ιανουαρίου η δίκη του φαρμακοποιού που έριξε νερό με χλωρίνη σε αδέσποτο σκύλο

Shares 373

κακοποίηση σκύλων Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο φαρμακοποιός, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να αδειάζει ένα κουβά με βρωμόνερα πάνω σ’ έναν αδέσποτο σκύλο που εκείνη την ώρα κοιμόταν απέναντι από το φαρμακείο του στον πεζόδρομο της πλατείας Μετεώρων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Το επίμαχο βίντεο είχε τραβήξει με το κινητό του ο Αντώνης Τσαλουχίδης, ο οποίος και το δημοσίευσε στις 3 Ιουνίου 2015 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας ότι ο φαρμακοποιός είχε ρίξει νερό με χλωρίνη στον σκυλάκο. Μάλιστα δημοσίευσε κι ένα δεύτερο βίντεο που καταγράφει τη γυναίκα του φαρμακοποιού να ρίχνει νερό με το ποτήρι πάνω στον ίδιο σκυλάκο που ήταν ξαπλωμένος στην είσοδο του καταστήματος.

Τα δύο βίντεο είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αρκετοί φιλόζωοι κατήγγειλαν την κακοποίηση του ζώου στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το περιστατικό που είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις καταδίκασε και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο οποίος με ανακοίνωσή του που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ανέφερε: «Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους».

petsonly.gr

Shares 373

Σχόλια


Read more:
Close