Μενού

Στη μάχη για τους αγνοούμενους του Νεπάλ και οι σκύλοι διασώστες (εικόνες)

Shares 212

σκύλοι σεισμός Νεπάλ διάσωση Τα σκυλιά διασώστες πολλά χρόνια τώρα συμβάλουν τα μέγιστα και μαζί με τους χειριστές τους ρισκάρουν τη ζωή τους για την ανεύρεση αγνοουμένων στους σεισμούς και όχι μόνο.

Με την είδηση του σεισμού στο Νεπάλ, πολλές χώρες του κόσμου έστειλαν ομάδες διάσωσης με σκοπό να βοηθήσουν για τυχόν επιζώντες κάτω από τα ερείπια και σ” αυτές βεβαίως βρίσκονται και σκυλιά που με τη μυρωδιά θα μπορέσουν να εντοπίσουν ανθρώπους στα ερείπια.

Στη χώρα μας υπάρχει η Κυνοφιλική ομάδα διάσωσης τους Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού K9 S.A.R που χρόνια τώρα, παρά τις δυσκολίες, είναι εκεί, ωστόσο σ” αυτή την επιχείρηση δεν θα δώσει το παρών. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν Κυνοφιλικές Μονάδες από Ερυθρούς Σταυρούς άλλων χωρών, μιας και τον γενικό σχεδιασμό – σε τέτοιες περιπτώσεις – έχει η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις επιχειρήσεις, στη σεισμόπληκτη περιοχή του Νεπάλ , θα συμμετέχουν συνολικά 147 σκυλιά έρευνας.

Περισσότερες πληροφορίες για την δραστηριότητα των σκύλων που συμμετέχουν μπορείτε να δείτε στο διάγραμμα, στις φωτογραφίες παραπάνω. Αποκλειστικά στο petsonly.gr

Αξίζει ένα μπράβο σε αυτούς ανθρώπους και τα σκυλιά τους!

σκύλοι σεισμός Νεπάλ διάσωση

σκύλοι σεισμός Νεπάλ διάσωση

σκύλοι σεισμός Νεπάλ διάσωση

petsonly.gr

Shares 212

Σχόλια


Read more:
Close