Μενού

Μία γάτα υποτίθεται ότι έπρεπε να πιάσει ένα ποντίκι που έμενε στο σπίτι, αλλά έγινε φίλος μαζί της τελικά

Shares 0

Γενιές και γενιές μεγάλωσαν παρακολουθώντας με ευχαρίστηση τη σειρά Tom και Jerry και τη σχέση αγάπης-μίσους τους –μαζί με τις προσπάθειές του ενός να πιάνει συνεχώς τον άλλον. Ακόμη κι αν είναι καρτούν δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Ένα αστείο βίντεο με μία γάτα να αφήνει ένα ποντίκι να πιει από το νερό της έγινε viral. O ιδιοκτήτης της γάτας λέγεται Μπέντζαμιν Σεμέδο και είναι από τη Χιλή. Μοιράστηκε ένα βίντεο με το κατοικίδιό του Σάιμον να κοιτάζει επίμονα ένα ποντίκι και έριξε το ίντερνετ.

Ο ιδιοκτήτης άκουγε φωνές από την κουζίνα, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατές για να δώσει προσοχή σε αυτές. Αλλά τελικά κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο.

Όταν είδε με τα μάτια του τη σκηνή αποφάσισε να τη βιντεοσκοπήσει γιατί δεν θα πίστευε κανείς τα λόγια του.

Στην εικόνα βλέπουμε ότι η γάτα δεν είναι επιθετική και αφήνει να κάτσει πλάι της το ποντίκι χωρίς την πραγματική αντίδραση.

Ο Σάιμον είναι μία γλυκιά γάτα που μεγάλωσε με δύο σκυλιά, αλλά ο Μπένζαμιν έμεινε έκπληκτος με τη φιλία της με το ποντίκι.

Ο Μπένζαμιν υποστηρίζει ότι το ποντίκι γύρισε πολλές φορές και η γάτα και ο Σάιμον το έκανε φίλο, καθώς, είναι μια πολύ στοργική και κοινωνική γάτα –μάλιστα σκέφτηκε να υιοθετήσει το ποντίκι. Ο Μπένζαμιν ανέβασε πολλές φωτογραφίες με το γάτο και το ποντίκι στο Instagram του, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ: https://www.boredpanda.com/cat-plays-with-mouse/

 

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close