Μενού

Στη γειτονιά των αγγέλων ταξίδεψε ο 16χρονος Αρκούδος, ο πιο αγαπητός αδέσποτος σκύλος της Νέας Σμύρνης

Shares 1K

Σκύλος Νέα Σμύρνη Αδέσποτος σκύλος Το σπίτι του ήταν η πλατεία της Νέας Σμύρνης και είχε για οικογένεια του όλους τους κατοίκους της περιοχής που τον αγαπούσαν και τον φρόντιζαν μέχρι την τελευταία του πνοή. Έδινε πάντα το πόδι του για να χαιρετίσει τους δίποδους φίλους του και πολλές φορές τους συνόδευε μέχρι το σπίτι τους, και στη συνέχεια ξαναγύρναγε στο αγαπημένο του στέκι.

Ο Αρκούδος, αυτός ο καλοκάγαθος υπέργηρος γίγαντας με την κουταβίσια καρδιά, έκλεισε για πάντα τα μάτια του χθες στην αγκαλιά της Ελένης Κίκιζα, η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τον φιλοξενούσε στο σπίτι της μετά το ατύχημα που είχε όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσει το ποδαράκι του και να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο κτηνιατρείο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Σκύλος Νέα Σμύρνη Αδέσποτος σκύλος

Η είδηση του θανάτου του Αρκούδου σκόρπισε θλίψη στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ την καλοσύνη του και θα κρατήσουν βαθιά μέσα τους την ευγενική του φυσιογνωμία και την αγάπη του που σχεδόν για 16 χρόνια τους έδινε καθημερινά άνευ όρων.

Ταυτόχρονα όμως νιώθουν και μια ανακούφιση καθώς ο Αρκούδος τους που έζησε όλα του τα χρόνια στο δρόμο και η γούνα του από λευκή είχε γίνει γκρι από την πλατεία, έστω και στο τέλος της ζωής του γνώρισε τη θαλπωρή ενός σπιτιού και δεν έφυγε ολομόναχος από αυτό τον κόσμο.

Σκύλος Νέα Σμύρνη Αδέσποτος σκύλος

Η Λευκή Παπαδημητρίου για να τιμήσει τη μνήμη του Αρκούδου άνοιξε σελίδα στο facebook «Αρκούδος Νέας Σμύρνης» καλώντας όσους τον γνώριζαν να μοιραστούν εκεί ιστορίες και φωτογραφίες του.

Σκύλος Νέα Σμύρνη Αδέσποτος σκύλος

istoriesadespoton.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close