Μενού

Σκύλος που ανάρρωνε παρατήρησε έναν άλλο κακοποιημένο σκύλο. Η αντίδρασή του θα σας συγκινήσει!

Shares 4K

Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Ο Simon και ο Sammie βρέθηκαν με λίγες εβδομάδες διαφορά από δύο διαφορετικά καταφύγια στην Νότια Καρολίνα. Και οι δύο σκύλοι είχαν περάσει πολλά στο παρελθόν και φαίνονταν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο αμέσως.

Ο ένας τράβηξε κοντά του τον άλλο και αυτό που θα δείτε είναι ξεχωριστό. Ο Simon φαίνεται εδώ να ακουμπάει την πατούσα του προσπαθώντας να ηρεμήσει τον φίλο του ο οποίος βρίσκεται πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι.

Ο Sammie είναι 4 μηνών και έχει κακοποιηθεί άσχημα. Τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, τον έβαψαν με σπρέι και τον πυροβόλησαν.

Αλλά εκείνη τη μέρα, οι δύο σκύλοι ηρέμησαν και παρηγορήθηκαν ο ένας χάρη στον άλλο παρά τα όσα πέρασαν.

Όλα αυτά συνέβησαν χάρη στην ομάδα Rescue Dogs Rock NYC η οποία πήρε τα σκυλάκια από δύο κοντινά καταφύγια για να τους παρέχει την θεραπεία που χρειάζονταν.

Ο Sammie μπορεί να χάσει το πόδι το οποίο πυροβολήθηκε, αλλά και οι δύο σκύλοι θα επιζήσουν μετά από αρκετά χειρουργεία.

Ο Simon δεν φεύγει από το πλευρό του Sammie. Είναι λες και καταλαβαίνει ότι περνάνε παρόμοιες καταστάσεις και χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να τα καταφέρουν.

Η μοίρα έφερε αυτούς τους δύο σκύλους κοντά και ο Simon είναι ο φύλακας άγγελος που είχε τόσο ανάγκη ο Sammie. Μετά την ανάρρωση τους, θα είναι έτοιμοι για να βρουν ένα σπιτικό.

Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Σκύλος κακοποιημένο σκύλος Σκύλος κακοποιημένο σκύλος

fanpage.gr

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close