Μενού

Σκύλος επιστρέφει εκεί που έχασε τη ζωή του το αφεντικό του εδώ και πέντε χρόνι

Shares 118

Σκύλος Hachiko Διαβάστε την ιστορία του «Hachiko» που εδώ και πέντε χρόνια επιστρέφει στη Λεωφόρο Πάπα Παύλου περιμένοντας το αφεντικό του έναν νεαρό φοιτητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο (Pics)

Κάποιοι το αποκαλούν » Hachi » , από το διάσημο ιαπωνικό σκυλί «Hachiko» , άλλοι τον φωνάζουν  «Huachi» ή «Huachito» ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ημίαιμο λυκόσκυλο που ζει στη στη  Λεωφόρο Πάπα Παύλου στην πόλη Cochabamba και το ταΐζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Σκύλος Hachiko

Το σκυλί κάθε μέρα εδώ και πέντε χρόνια επιστέφει στην Λεωφόρο περιμένοντας το αφεντικό του, έναν νεαρό φοιτητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν παρασύρθηκε από ταξί  ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του

Σκύλος Hachiko

Οι καταστηματάρχες της περιοχής που γνωρίζουν την ιστορία του σκύλου έχουν προσπαθήσει να τον δώσουν σε φιλοζωικές εταιρίες για να έχει μια ποιοτικότερη ζωή ωστόσο εκείνος καταλαβαίνει τις προθέσεις τους και το σκάει πάντα. Δεν επιθυμεί να γίνει μέλος οποιασδήποτε άλλης οικογένειας, δεν θέλει κανένα άλλο αφεντικό εκτός από το δικό του.

Σκύλος Hachiko
Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι είχε βρεθεί ένα  ζευγάρι Αμερικάνων άκουσε την ιστορία του και προθυμοποιήθηκε να τον πάρει μαζί τους στις ΗΠΑ.
Η ιστορία του «Hachiko» έγινε παγκοσμίως γνωστή ενώ έχει γίνει  σημαία στον αγώνα των φιλόζωων για έγκριση ενός νόμου που προστατεύει τα δικαιώματα των ζώων στη Βολιβία.
Shares 118

Σχόλια


Read more:
Close