Μενού

Απίστευτο: Σκύλος σώζει κορίτσι και αγόρι σώζει σκύλο σε δύο διαφορετικές επιθέσεις κροταλία στις ΗΠΑ

Shares 14

Σκύλος κροταλίας

Δύο απίστευτα περιστατικά με πρωταγωνιστές δύο σκύλους και δύο μικρά παιδιά έλαβαν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Και οι δύο περιπτώσεις αποτελούν παραδείγματα αυτοθυσίας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη στη Φλόριντα, ένα 7χρονο κορίτσι ονόματι Molly DeLuca  έπαιζε στον κήπο της με τον 2χρονο σκύλο της. Ξαφνικά, ένας κροταλίας τους πλησίασε απειλητικά και έδειχνε έτοιμος να δαγκώσει την 7χρονη. Τότε, το σκυλί μπήκε στη μέση, σώζοντας τη ζωή της μικρής, όμως θέτοντας ταυτόχρονα τη ζωή του σε κίνδυνο. Το σκυλί δέχτηκε το τσίμπημα του φιδιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κτηνιατρείο όπου παρέμεινε για αρκετές μέρες. Ο σκύλος-ήρωας τελικά επέζησε.

Ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη και στην Καλιφόρνια, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ένα 5χρονο αγόρι ονόματι Lennon Knox και τον σκύλο του. Το παιδί και ο τετράποδος φίλος του έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τους, όταν τους πλησίασε απειλητικά ένα κροταλίας. Μόνο που αυτή τη φορά συνέβη το ακριβώς αντίθετο: το αγόρι ήταν αυτό που μπήκε ανάμεσα στον σκύλο και το φίδι. Ο κροταλίας τσίμπησε τον Lennon, όμως, όπως και στην περίπτωση του τετράποδου στην προηγούμενη ιστορία, γλίτωσε τον θάνατο.

huffingtonpost.gr

Shares 14

Σχόλια


Read more:
Close