Μενού

Συγκλονιστικό βίντεο: Δελφίνι προσπαθεί να σώσει το μωράκι του από παγίδα καρχαρία! (Βίντεο)

Shares 140

δελφίνι Και για όλα φταίνε οι ασυνείδητοι «κυνηγοί» των θαλασσών

Όλες τις διαδικτυακές… καρδιές σπάει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο ένα δελφίνι προσπαθεί απεγνωσμένα να απελευθερώσει το μωράκι του!

Το τριών μηνών δελφινάκι έχει πιαστεί σε γάντζο από την κοιλιά, ωστόσο η προσπάθειά του προκειμένου να ελευθερωθεί και να κολυμπήσει ξανά δίπλα στη μητέρα του, επιδεινώνει την κατάστασή του, προκαλώντας στον εαυτό πιο σοβαρό τραυματισμό.

Η νεαρή Κίρα «έπεσε» σε παγίδα για καρχαρίες, ανοιχτά της αυστραλιανής Χρυσής Ακτής, ενώ οι κραυγές της δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν ασυγκίνητη τη μητέρα της, η οποία κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει.

Ευτυχώς, οι προσπάθειες της υπέπεσαν στην αντίληψη δυτών, οι οποίοι κατάφεραν να απελευθερώσουν τη μικρή Κίρα, η οποία όμως έμεινε τελικά τυφλή από το ένα μάτι!

Παραμένει, δε, άγνωστο για πόση ώρα μητέρα και κόρη πάλευαν να ξεφύγουν.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία της άγριας θαλάσσιας ζωής, «Sea Shepherd», προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το γεγονός ότι λιγότερο από τα μισά πλάσματα που πιάστηκαν σε δίχτυα καρχαριών, ανοικτά των ακτών της Αυστραλίας, τα τελευταία 52 χρόνια, ήταν αιμοβόρα αρπακτικά του ωκεανού…

www.newsbomb.gr

Shares 140

Σχόλια


Read more:
Close