Μενού

Σάλος με το βίντεο που δείχνει πεζοπόρους να ρίχνουν σε γκρεμό αγριογούρουνο

Shares 114

κακοποίηση ζώων Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει πεζοπόρους να ρίχνουν στο γκρεμό ένα αγριογούρουνο.

Η αστυνομία της Ισπανίας αναζητά την ομάδα πεζοπόρων που πρωταγωνιστεί στις εικόνες οι οποίες έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό.

Οι αξιωματικοί έκαναν δημόσια έκκληση για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα των επτά ανθρώπων που έχουν στριμώξει στην άκρη του γκρεμού το ζώο και με τα μπαστούνια τους το αναγκάζουν να πέσει στα βράχια.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο σε ένα δημοφιλές μονοπάτι πεζοπορίας γνωστό ως «Cares Trail» στη διάσημη οροσειρά της Ισπανίας Picos de Europa.

Ένας από τους πεζοπόρους φωνάζει: «Λίγο ακόμη και θα πέσει», καθώς ένας άλλος χτυπά το ζώο με ένα ραβδί. Όταν το ζώο πέφτει στο γκρεμό ακούγονται επιφωνήματα.

Ο Fernando Nava, σύμβουλος του τοπικού δημαρχείου Cabrales, δήλωσε: «Οι εικόνες είναι πραγματικά σκληρές. Αυτό που έκαναν ήταν βάρβαρο». «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους υπεύθυνους, ώστε να πληρώσουν για αυτό γιατί είναι ένα έγκλημα και μια συμπεριφορά άγρια και ανεπίτρεπτη», πρόσθεσε.

Ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων επιτέθηκαν επίσης στους πεζοπόρους και ζητούν από τις αρχές να βρεθούν άμεσα οι δράστες.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

κακοποίηση ζώων κακοποίηση ζώων κακοποίηση ζώων κακοποίηση ζώων

lifo.gr

Shares 114

Σχόλια


Read more:
Close