Μενού

Πολλά μπράβο: ΈΚΛΕΙΣΑΝ την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου για να σώσουν φοβικό γατάκι!!!!

Shares 631

Ρίο Αν΄τιριο Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου γατάκι Με μεγάλη μας χαρά το πρωί της Δευτέρας ενημερωθήκαμε για μια απίστευτη ενέργεια που λίγοι θα έκαναν στις μέρες μας. Ο διευθυντής της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου έκλεισε την γέφυρα για 1 ώρα για να σώσουν φοβικό γατάκι που βρισκόταν από χθες στην άκρη του δρόμου. 

Όπως αναφέρουν οι «Φιλόζωοι εθελοντές Ναυπάκτου» στην σελίδα τους στο Facebook

«Ευχαριστούμε πολύ το διευθυντή της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου που έδωσε εντολή να κλειστούν 2 λωρίδες κυκλοφορίας τουλάχιστον 1 ώρα μέρα με απίστευτη κίνηση για τη γέφυρα μέχρι να πιάσουμε το φοβικό γατάκι που βρίσκονταν από χθες στη μια άκρη του δρόμου. Ευχαριστούμε πολύ και τον αντιδήμαρχο Ναυπάκτου κύριο Raptis Giannis για την ειδική παγίδα που μας πρόσφερε με σκοπό να το πιάσουμε.

Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τόσο ευαίσθητους και σημαντικούς ανθρώπους να στηρίζουν το φιλοζωικό μας έργο.

Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε το φοβικό γατάκι στην άκρη του δρόμου. Πολλοί το είδαν από χθες και προσπάθησαν να το απομακρύνουν μα κάθε φορά που πλησίαζαν αυτο εμπαινε στο κενό του δρόμου που είναι να φευγουν τα βρόχινα νερά. Μέσα σε αυτό το κενό υπάρχουν μεγάλες τρύπες που οδηγουν το νερό στη θάλασσα. Θέμα χρόνου ήταν να βρεθεί και το γατάκι εκεί. Δεν πιστεύουμε στο πόσο καλά πήγαν όλα και τώρα βρίσκεται ασφαλές σε σπίτι εθελόντριας. Μόλις εξημερωθεί θα είναι διαθέσιμο για υιοθεσία.

Μακάρι κι άλλα αδεσποτάκια να έχουν τύχη του.

Προχωράμε μπροστά και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!»

i-pet.gr

Shares 631

Σχόλια


Read more:
Close