Μενού

Πολύ σκληρές εικόνες: Καρχαρίας επιτίθεται σε δύτη ενυδρείου

Shares 29

καρχαρίας δύτης ενυδρείου Ο δύτης  προσπαθούσε να κάνει ένα τσεκ-απ ρουτίνας σε καρχαρία όμως το τεράστιο ψάρι αντέδρασε αναπάντεχα

Το σοκαριστικό βίντεο ξεκινά με κάποιες σκηνές ρουτίνας που γίνονται στο ενυδρείο του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότιo Αφρική. Μερικοί δύτες βρίσκονται μέσα στο νερό και προσπαθούν να κάνουν κάποιους τυπικούς ελέγχους στους καρχαρίες που ζουν μέσα στο ενυδρείο.

Ανάμεσα σ” αυτούς βρισκόταν και μία έγκυος θηλυκιά, την οποία ήθελαν να μεαφέρουν σε ένα απομονωμένο μέρος της πισίνας, κάτι που είχε γίνει και άλλες φορές. Όμως αυτή τη φορά το ζώο αποφάσιστηκε να θυμηθεί την άγρια φύση του, και ξαφνικά γύρισε και επιτέθηκε με μανία στον κοντινότερο δύτη που βρισκόταν γύρω της.

Η επίθεση ήταν τροματική σε ένταση, αναγκάζοντας όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση να σπεύσουν στο σημείο και να σώσουν τον συνάδελφό τους. Ο οποίος όταν βγήκε στην επιφάνεια, διαπιστώθηκε ότι είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο αριστερό του χέρι, παρά το γεγονός ότι το περιστατικό κράτησε μερικά δευτερόλεπτα.

Ο δύτης μπήκε στο νοσοκομείο όπου μετά από αρκετές εγχειρήσεις κατάφερε να σώσει το χέρι του. Όσο για τον καρχαρία οι υπεύθυνοι του ενυδρείου μελετούν το ενδεχόμενο της ευθανασίας (κάτι που πρέπει να γίνεται αν υπάρξει επίθεση σε άνθρωπο) όμως το ότι είναι έγκυος δημιουργεί ένα πρόσθετο πρόβλημα στους  υπεύθυνους.

protothema.gr

Shares 29

Σχόλια


Read more:
Close