Μενού

Πλησιάζει 50 διαφορετικούς σκύλους για 1η φορά. Μόλις δείτε ΠΩΣ τους χαιρετάει, θα λιώσετε!

Shares 115
Σκύλος γάτα και σκύλος Γάτα Ο Boomer, η γάτα Βεγγάλης, τραβάει την προσοχή όπου πάει. Όσοι τον βλέπουν αμέσως ερωτεύονται την παιχνιδιάρική και φιλική συμπεριφορά του. Ο ιδιοκτήτης του, Robert Dollwet, ο οποίος έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σαν εκπαιδευτής ζώων είχε πολλά κατοικίδια στο παρελθόν.Λέει όμως πως ο Boomer είναι η πιο απίθανη γάτα που έχει εκπαιδεύσει. Στις γάτες Βεγγάλης συνήθως δεν αρέσει να τις κρατάνε ή να ακολουθούν οδηγίες γρήγορα, αλλά ο Boomer έχει εκπαιδευτεί να τα πηγαίνει καλά με σχεδόν όλους τους ανθρώπους και τα ζώα που συναντάει.

Ο Dollwet πήγε πρόσφατα τον Boomer σε ένα σόου με σκύλους στην Αυστραλία και το κατέγραψε με την επαγγελματική του κάμερα. Στο βίντεο, θα δείτε καθαρά τον Boomer να χαιρετάει όλους τους σκύλους που συναντάει σαν να τους γνώριζε προσωπικά.

Χαιρετάει 50 διαφορετικούς σκύλους κάθε μεγέθους και ράτσας. Στα μισά του βίντεο, χαιρετάει ακόμα και ένα Ντάτσχουντ και το βλέμμα του σκύλου μετά τον χαιρετισμό είναι ανεκτίμητο. Είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς η παρουσία του Boomer επηρεάζει ό,τι αγγίζει.

Αν και οι γάτες Βεγγάλης είναι υπέροχες και χαρισματικές, ο Dollwet συμβουλεύει τον κόσμο να είναι προσεκτικός όταν αποφασίζει να υιοθετήσει μία. Χρειάζονται πολλή περιποίηση, είναι πολύ άτακτες και δεν τους αρέσουν τα χάδια.

Ο Dollwet λέει, “Δεν λέω να μην πάρετε μία, απλά να ξέρετε ότι είναι δέσμευση το να φέρετε μια τέτοια γάτα στο σπίτι σας, διαφορετικά μπορείτε απλά να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις μου για τον Boomer.”

Πηγή: mimoupeis.gr

Πηγή: Fanpage.gr

Shares 115

Σχόλια


Read more:
Close