Μενού

Παχύσαρκος σκύλος καταφυγίου μεταμορφώθηκε εντελώς μόλις του έδειξαν αγάπη

Shares 169

Σκύλος παχυσαρκία H Olympia ήταν τόσο μεγάλη σε μέγεθος, που το καταφύγιο ζώων που την μάζεψε από τους δρόμους, δεν είχε ζυγαριά τόσο μεγάλη για να την ζυγίσει.

Ήταν Ιούλιος και η Olympia βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Βιρτζίνια. Όταν το καταφύγιο που την πήρε κατάφερε να τη ζυγίσει, η Olympia ζύγιζε 57 κιλά. Ένας σκύλος σαν κι αυτήν θα έπρεπε να ζυγίζει τα μισά.

Σκύλος παχυσαρκία

Το καταφύγιο βρίσκεται κοντά στη Βιρτζίνια, και ένας καθηγητής που ειδικεύεται στην κτηνιατρική διατροφή, έκανε μια διατροφή για την Olympia. Το προσωπικό άρχισε να παίρνει την Olympia σύντομους περιπάτους, το οποίο ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει, λόγω των προβλημάτων που είχε στα γόνατα.

Ήταν σαφές ότι το γλυκό αυτό κορίτσι, θα χρειαζόταν κάτι παραπάνω απ’ όσα της προσέφερε το καταφύγιο, όπως ένα μόνιμο σπίτι. Γι΄αυτό παρενέβη μια ομάδα διάσωσης.

Σκύλος παχυσαρκία

H Lindsay Vega, μια κτηνίατρος από τη Μέριλαντ, είδε την έκκληση και τη μοιράστηκε στο Facebook, ελπίζοντας ότι κάποιος θα βοηθούσε.

Στη συνέχεια, η ίδια και μερικοί συνεργάτες της σκέφτηκαν ότι ίσως εκείνοι θα μπορούσαν να είναι αυτός ο ‘κάποιος’, και πήραν την Olympia στο νοσοκομείο των ζώων τους. Οι υπεύθυνοι συμφώνησαν.

Η Olympia είναι μαζί τους από τον Αύγουστο, και όπως λένε οι υπεύθυνοί της είναι «ένα θαυμάσιο σκυλί!»

Σκύλος παχυσαρκία

Η Olympia έχει περάσει τους τελευταίους εννέα μήνες στο νοσοκομείο ζώων για να χάσει κιλά.
Μετά από πολλές θεραπείες για το βάρος και τα γόνατά της, η Olympia έχει φτάσει στα 31 κιλά, και θέλει ακόμα 5 κιλά για να φτάσει στο στόχο της.

Σκύλος παχυσαρκία

Η Olympia είναι μια πολύ στοργική και γλυκιά σκυλίτσα, σύμφωνα με τους φροντιστές της, που τα πάει καλά με όλους όσους γνωρίζει.

Σκύλος παχυσαρκία

Η μικρή Olympia είναι έτοιμη να βρει το παντοτινό της σπίτι.

Σκύλος παχυσαρκία

Ψάχνει για μια οικογένεια που θα την αγαπήσει αρκετά και θα τη μάθει να ακολουθεί τη διατροφή της.

Σκύλος παχυσαρκία

Η Olympia αγαπά κάθε άτομο που συναντά, αλλά δεν είναι τόσο φιλική με τα άλλα σκυλιά, αντίθετα, τα πάει καλύτερα με τις γάτες. Γι’ αυτό και η κτηνίατρός της, η Vega, δεν την υιοθετεί, επειδή έχει ήδη ένα σκυλί στο σπίτι της.

«Θέλω τόσο πολύ να της βρω ένα ζεστό σπίτι», λέει η Vega.

Σκύλος παχυσαρκία

Η Vega είναι βέβαιη ότι η Olympia θα υιοθετηθεί σύντομα.

Ζήτησε πρόσφατα από τους γονείς της να φροντίσουν το δικό της σκύλο για το Σαββατοκύριακο, και πήρε πήρε την αγαπημένη της σκυλίτσα για ένα τριήμερο ταξίδι προς την παραλία, στο Delaware.

Σκύλος παχυσαρκία

Περπάτησαν στην παραλία, όπου η Olympia ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τους ανθρώπους, που προτιμούσε να παίζει μαζί τους παρά να κολυμπάει στο νερό. Έμειναν σε ένα ξενοδοχείο, όπου η Olympia κοιμόταν στο κρεβάτι της Vega.

«Είναι το πιο εκπληκτικό σκυλί που έχω γνωρίσει,» λέει η Vega.

Σκύλος παχυσαρκία

Στις διακοπές, η Οlympia είχε την ευκαιρία να γευθεί μερικά σνακ. Όλοι μας, άλλωστε, δικαιούμαστε μερικές ατασθαλίες στις διακοπές.

Σκύλος παχυσαρκία

diaforetiko.gr

Shares 169

Σχόλια


Read more:
Close