Μενού

Οι παχουλές και χνουδωτές γάτες της Σιβηρίας

Shares 129

Σιβηρία γάτες Αν νομίζετε ότι η πιο ιδιόρρυθμη κυρία που αγαπά τις γάτες τριγυρνά στη δική σας γειτονιά, μάλλον δεν έχετε γνωρίσει τη ρωσίδα γεωργό Alla Lebedeva, που έχει μετατρέψει την εξοχική κατοικία της σε αυτοαποκαλούμενη «Catland» και έχει γίνει viral με τις απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει από τις εντυπωσιακές σιβηρικές γάτες της.

Σε μια περιοχή στο Prigorodny, λίγο έξω από το Barnaul της Σιβηρίας, η Lebedeva και ο σύζυγός της Sergey μεγαλώνουν γάτες για πάνω από δέκα χρόνια. «Πόσες έχουμε τώρα; Σε μια τέτοια ερώτηση απαντώ συνήθως ένα εκατομμύριο, ίσως και περισσότερες» , λέει ο Lebedeva στο DesignYouTrust. «Ζουν στο αγρόκτημα και έχουν τρία μικρά υπνοδωμάτια. Οι γάτες, εκτός των άλλων, προστατεύουν τα κοτόπουλα και τα κουνέλια που έχουμε από τους αρουραίους και τα ποντίκια».

 

Σιβηρία γάτες

Το φωτογραφικό ημερολόγιο της Alla περιλαμβάνει τις ημερήσιες περιπέτειες όλων των γατών της οικογένειας και στο κανάλι της στο YouTube μπορεί κανείς να απολαύσει πάνω από 2 χιλιάδες βίντεο, με πρωταγωνιστές τις παχιές γάτες της. Αν και η γάτα της Σιβηρίας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διάσημη Norwegian Forest Cat, είναι δυο ξεχωριστές ράτσες.

Σιβηρία γάτες Σιβηρία γάτες Σιβηρία γάτες Σιβηρία γάτες Σιβηρία γάτες Σιβηρία γάτες Σιβηρία γάτες Σιβηρία γάτες

 

perierga.gr

Shares 129

Σχόλια


Read more:
Close