Μενού

Όταν χώρισαν αυτό το πιτ μπουλ από τον κολλητό του κανείς δεν περίμενε μια ΤΕΤΟΙΑ αντίδραση. Δείτε τι έκανε μέχρι να τον ξανάδει!

Shares 180

πιτ μπουλ Αυτή η ιστορία μας αγγίζει κατ “ευθείαν στην καρδιά… δύο σκυλιά αγωνίζονται για τη ζωή τους, ζώντας στους δρόμους μαζί. Ο ένας φροντίζει τον άλλο και το αντίστροφο. Κάτι όμως θα πάει στραβά…

Γνωρίστε το γλυκό πίτμπουλ με τη ροζ μύτη που ονομάζεται Joanie!

πιτ μπουλ

Και το άτακτο Τσιουάουα, Chachi!

πιτ μπουλ

Αυτά τα δύο σκυλάκια ήταν οι καλύτεροι φίλοι και είχαν κοινή ζωή.

πιτ μπουλ

Έζησαν μαζί για χρόνια στους δρόμους της Ατλάντα. Οι άνθρωποι τους παρατηρούσαν, λόγο της ιδιαίτερης πίστης τους ο ένας στον άλλο.

πιτ μπουλ

Ο Joanie, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος και πιο δυνατός, μερικές φορές μετέφερε τον Chachi με τα σαγόνια του για μίλια μέσα στην πόλη. Και μερικές φορές, σταματούσε για να γλείψει το τυφλό μάτι του Chachi.

πιτ μπουλ

Τελικά, οι εθελοντές διάσωσης ζώων τους βρήκαν και τους έφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο ζώων. Κτηνίατροι εγχείρησαν τον Chachi, αφαιρώντας το μάτι του, το οποίο, δυστυχώς, δεν μπορούσε να θεραπευτεί. Ανάρρωσε γρήγορα όμως με τη βοήθεια του πιστού του φίλου.

πιτ μπουλ

Αλλά οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Στέγασαν τα δύο ζώα σε ξεχωριστά τμήματα του κτιρίου, έτσι δεν έβλεπαν πλέον ο ένας το άλλο. Και οι δύο ήταν σε άθλια κατάσταση. Ο Chachi σταμάτησε την ανάρρωση του και ο Joanie έπαθε κατάθλιψη και σταμάτησε να τρώει.

πιτ μπουλ

Τότε συνειδητοποίησαν τι είχαν κάνει και επανένωσαν τους δύο φίλους ξανά. Η χαρά τους δεν περιγράφονταν.

πιτ μπουλ

Και τελικά βρέθηκε η οικογένεια που τους υιοθέτησε. Και τους 2!

πιτ μπουλ

Ήταν πραγματικά και οι δύο πολύ χαρούμενοι!

πιτ μπουλ

Οι ευγενικές καρδιές των διασωστών, επέτρεψαν σε αυτά τα δύο σκυλιά να μείνουν μαζί.

Η ιστορία τους, προφανώς, συγκίνησε την οικογένεια που τους υιοθέτησε και τους πήρε και τους δύο. Μπράβο τους!

fanpage.gr

Shares 180

Σχόλια


Read more:
Close