Μενού

Μετέτρεψαν το μπαλκόνι τους σε παράδεισο για το σκύλο τους! Δείτε τι έκαναν!

Shares 4K

Σκύλος μπαλκόνι Μερικοί άνθρωποι έχουν ένα δωμάτιο ή σημείο στο σπίτι τους που τους δυσκολεύει και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτό. Συνήθως αυτοί οι χώροι καταλήγουν γεμάτοι παλιά αντικείμενα που δεν χρειάζονται σε κανέναν.

Έτσι, είναι ικανοποιητικό όταν υπάρχει λύση ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα ο χώρος. Είναι ακόμη καλύτερο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από το τετράποδο μέλος της οικογένειας.

Ο χρήστης trolollies του Reddit και η σύντροφός του αποφάσισαν να μετατρέψουν το μπαλκόνι τους σε χώρο για να παίζει ο σκύλος τους.

Δείτε τη διαδικασία κατασκευής παρακάτω.

Σκύλος μπαλκόνι

Αυτό το άδειο και βαρετό μπαλκόνι ήταν ένας άχρηστος χώρος για το ζευγάρι. Αποφάσισαν να το μετατρέψουν μόνοι τους παρόλο που δεν είχαν καμία γνώση πάνω σε αυτό.

Σκύλος μπαλκόνι
Αγόρασαν ξύλα περίπου 2,5 μέτρων και προσάρμοσαν το μέγεθός τους. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε χρησιμοποιήσει ξανά πριόνι χειρός και δεν ήταν εύκολο.

Έφτιαξαν έναν ελαφρύ αλλά ωραίο και σταθερό φράχτη, τον οποίο έβαψαν..

Σκύλος μπαλκόνι
Και τοποθέτησαν συνθετικό γρασίδι και ένα σπιτάκι για το σκύλο τους.

Σκύλος μπαλκόνι
Τέλος φύτεψαν μερικές αφρικανικές μαργαρίτες για περισσότερο χρώμα. Έγραψαν επίσης σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ το όνομα του τετράποδου: Franklin. Ο ίδιος μοιάζει να το λατρεύει.

Σκύλος μπαλκόνι
Σίγουρα πρέπει να είναι περήφανοι για όσα έκαναν και μάλιστα μόνοι τους. Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους και αποτύπωσαν στο χαρτί.

Σκύλος μπαλκόνι

toocute.gr

Shares 4K

Σχόλια


Read more:
Close