Μενού

Οικογένεια Υιοθετεί 20Χρονη Γάτα Και Παίρνει Όση Αγάπη Δεν Φαντάστηκε Ποτέ!

Shares 0

Γάτα: Αυτό το ηλικιωμένο γατάκι ήταν 20 ετών όταν μια ευγενική οικογένεια του έδωσε ένα σπίτι για να το ονομάσει δικό του. Δεν είχαν ιδέα πόση αγάπη είχε να δώσει.

 

Γνωρίστε τη γάτα Dexter!

Μια οικογένεια από τη Γιούτα πήγε αρχικά στο Best Friends Animal Society για να αναζητήσει ένα νεαρό γατάκι, αλλά μια γοητευτική ηλικιωμένη γατούλα της έκλεψε την καρδιά.

Ο Ντέξτερ ήταν ήδη 20 ετών και ήξεραν ότι δεν είχε πολύ χρόνο. Βρήκαν μια ευκαιρία για τη γλυκιά γριά χωρίς δόντια και του έδωσαν ένα σπίτι για να ζήσει τη σύνταξή του.

Την ημέρα που ο Ντέξτερ μετακόμισε στο νέο του σπίτι, αγκάλιασε τον άνθρωπο του, τον Τζέι Τζέι, και οι δυο τους δέθηκαν αμέσως. Ο JJ επέμενε να τον ταΐζει και να φροντίζει το νέο του καλύτερο μπουμπούκι. (Ο μπαμπάς γάτας στην εκπαίδευση!)

Κάθε μέρα ο Ντέξτερ υπενθύμιζε στην οικογένειά του πόσο ευγνώμων ήταν που είχε ένα σπίτι και τους γέμιζε με αγκαλιές και γουργουρίσματα.

Τρύπωνε στα χέρια τους και τους έτριβε με το κεφάλι του για ώρες.

Όχι μόνο τα πήγαινε καλά με την ανθρώπινη οικογένειά του, ήταν επίσης ο αρχηγός της αγέλης των σκύλων.

Οι φίλοι του τα σκυλιά τους τον κοίταξαν και ήταν πολύ προστατευτικοί μαζί του.Ο Ντέξτερ πλημμύρισε όλους στο πέρασμά του με αγάπη άνευ όρων.

Του άρεσε να μιλάει και ζητούσε φαγητό στις 4:30 το πρωί κάθε πρωί. Το νιαούρισμα του ακουγόταν πολύ γκρινιάρικο και δεν θα σε άφηνε ήσυχο μέχρι να πάρει αυτό που ήθελε.

Σαν τυπική γάτα, ήταν φυσικά ο κυρίαρχος του σπιτιού.

Η αγαπημένη του δραστηριότητα ήταν η αγκαλιά.

Ο Ντέξτερ ήταν το πιο χαρούμενο γατάκι που μπορούσε να είναι.

Έζησε άλλα δύο ζεστά και υπέροχα χρόνια με την οικογένειά του, πριν φύγει για τη γέφυρα του ουράνιου τόξου .“Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αγάπη και την ευτυχία που έδωσε στον πολύ σύντομο χρόνο του με την οικογένειά μας. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ντέξτερ.”

“Ποτέ δεν είναι αργά για να σώσεις μια ζωή. Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα ζώα που περιμένουν να βρουν το παντοτινό τους σπίτι σε καταφύγια σε όλο τον κόσμο.”

Δείτε το συγκινητικό βίντεο του Dexter παρακάτω:

Θυμηθείτε ότι οι ηλικιωμένες γάτες χρειάζονται επίσης σπίτια και είναι πολύ πιο δύσκολο για αυτές να υιοθετηθούν. Να το έχετε κατά νου την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε γούνινο σύντροφο.

Μπορεί να μην σώζετε τον κόσμο, αλλά θα αλλάξετε αυτόν τον κόσμο για αυτήν τη γάτα.

Για περισσότερες πληροφορίες και βίντεο δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close