Μενού

Ο Λαρισαίος που βοηθά τα ζώα να περπατήσουν ξανά

Shares 271

Ο Βασίλης Τζιγκούρας κατασκευάζει αμαξίδια για ανάπηρα σκυλιά …

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων η «5η Αγέλη Λυκόπουλων Λάρισας» σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτοι Εθελοντές» διοργάνωσαν εκδήλωση το πρωί στην πλατεία Ταχυδρομείου για να ευαισθητοποιήσουν κυρίως τα μικρά παιδιά. Σύμφωνα με τους εθελοντές, το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα είναι πολύ έντονο, καθώς πολλοί είναι αυτοί που εγκαταλείπουν τα ζώα τους είτε γιατί τα βαρέθηκαν, είτε γιατί δεν μπορούν να τα φροντίσουν.

Στην εκδήλωση βρέθηκε σήμερα και ο Βασίλης Τζιγκούρας, Λαρισαίος υδραυλικός που ζει στην Αθήνα και έχει γίνει γνωστός τόσο στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό γιατί η αγάπη του για τα ζώα του έδωσε την ιδέα να κάνει κάτι εξαιρετικό, να ξεκινήσει να κατασκευάζει αμαξίδια για ανάπηρα σκυλιά, κάνοντας ευτυχισμένους τόσο τα σκυλάκια όσο και τους κηδεμόνες τους.

Ο Βασίλης δέχεται πλέον εκκλήσεις για βοήθεια σχεδόν καθημερινά, με τελευταία αυτή από τον Αρκτούρο, καθώς κατάφερε μια αρκουδίτσα να περπατήσει ξανά. Είναι η μοναδική στον κόσμο που περπατά με αναπηρικό αμαξίδιο.

βοηθάει τα ζώα να περπατήσουν βοηθάει τα ζώα να περπατήσουν βοηθάει τα ζώα να περπατήσουν βοηθάει τα ζώα να περπατήσουν

thessaliatv

Shares 271

Σχόλια


Read more:
Close