Μενού

Η φροντίδα σώζει σκύλο που αφέθηκε να πεθάνει στο δρόμο – Δείτε τις φωτογραφίες

Shares 359

υιοθεσία αδέσποπτων Πόσοι άνθρωποι προσπέρασαν αυτό το σκυλί, που ολοφάνερα χρειαζόταν βοήθεια, σε δρόμο στο Λος Άντζελες; Πόσος καιρός πέρασε άραγε για το καταταλαιπωρημένο τετράποδο πριν κάποιος «Καλός Σαμαρείτης» κάνει την πιο απλή κίνηση: να ειδοποιήσει το Ghetto Rescue Foundation, που ανέλαβε τη διάσωση, περίθαλψη και φροντίδα του σκύλου.

Είναι άγνωστο πόσο καιρό ήταν στο δρόμο, αλλά προφανώς ήταν για πολύ καρό. Σε συνεργασία με εθελοντές και αστυνομικούς του Λος Άντζελες (!) στήθηκε άμεσα επιχείρηση διάσωσης.

Αρχικά είχε βάρος μόλις 11 κιλά, είχε ανοιχτές πληγές από τις οποίες τρέφονταν παράσιτα και μεγάλα τσιμπούρια στο κορμί της.

Τα παράσιτα αφαιρέθηκαν και φυσικά το σκυλί έκανε μπάνιο.

Η Spirit Golden Heart, όπως ονομάστηκε, παραμένει εξαιρετικά αδύναμη και της είναι πολύ δύσκολο να σταθεί όρθια ακόμα και για λίγο.

Ακολουθεί δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες ενώ της γίνονται συχνές εξετάσεις.

Εξακολουθεί να χρειάζεται να την κουβαλήσει κάποιος στα χέρια για να κάνει την ανάγκη της έξω και οι αρθρώσεις της παραμένουν πρησμένες. Το γιατί, οι κτηνίατροι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το απαντήσουν.

Μέχρι να βρουν την αιτία του προβλήματος αυτού, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ελπίζουν για το καλύτερο και να της παρέχουν όλη την αγάπη και τη φροντίδα που στερήθηκε…

υιοθεσία αδέσποπτων υιοθεσία αδέσποπτων υιοθεσία αδέσποπτων υιοθεσία αδέσποπτων υιοθεσία αδέσποπτων υιοθεσία αδέσποπτων υιοθεσία αδέσποπτων υιοθεσία αδέσποπτων

lefteria.blogspot.gr

loading...
Shares 359

Σχόλια


Read more:
Close