Μενού

Ο κτηνίατρος νόμιζε πως θα έσωζε άλλο ένα κουτάβι…αλλά το ΜΙΚΡΟ κουτάβι του επιφύλασσε μια ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη!

Shares 659

κουτάβι Εκεί έξω υπάρχουν πολλά ζώα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τις κακουχίες μιας άτυχης ζωής. Κυκλοφορούν αδέσποτα στους δρόμους, πεινασμένα κι άρρωστα. Κάποια στέκονται τυχερά και διασώζονται από φιλοζωικές οργανώσεις. Κάποια άλλα, όμως, δυστυχώς, οδηγούνται βαθμιαία στην εξαθλίωση και το θάνατο.
Ο κτηνίατρος Matt, εμπνευστής ενός προγράμματος διάσωσης αδέσποτων σκύλων, κάνει ό,τι μπορεί για να σώζει ταλαίπωρα ζώα. Πρόσφατα, αντιμετώπισε κάτι μοναδικό!
Όταν έμαθε την ιστορία της Gracie, πίστεψε πως θα έσωζε απλά ένα αδέσποτο ζώο από βέβαιο και προγραμματισμένο θάνατο. Η ημίαιμη σκυλίτσα ταλαιπωρούνταν στους δρόμους, μέχρι που την περιμάζεψαν οι εθελοντές ενός καταφυγίου. Δυστυχώς, δεδομένου ότι δεν υπήρχε χώρος να την κρατήσουν, θα έπρεπε να την οδηγήσουν σε ευθανασία.
Ο Dr Matt έσπευσε να τη σώσει κι εξετάζοντάς την διαπίστωσε κάτι μοναδικό! Με την κίνησή του δεν έσωσε μόνο μια ζωή αλλά περισσότερες! Η Gracie ήταν έγκυος!
Λίγο καιρό αργότερα και με τις φροντίδες του γιατρού, η υπέροχη σκυλίτσα γέννησε τα κουτάβια της. Μπορεί να δυσκολεύτηκε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ύστερα από το διάστημα που εκείνη πέρασε απροστάτευτη στους δρόμους αλλά τα κατάφερε.
Πλέον, μαμά και παιδιά χαίρουν άκρας υγείας και περιμένουν να υιοθετηθούν από οικογένειες που θα αναλάβουν να τα φροντίσουν και να τα αγαπούν.
Όσο για τον κτηνίατρο; Αυτός και η ομάδα του έβαλαν πλώρη για να σώσουν κι άλλα αδέσποτα. Υπάρχουν άλλωστε τόσα πολλά εκεί έξω!

toocute.gr

Shares 659

Σχόλια


Read more:
Close