Μενού

Το όνειρο κάθε ζωόφιλου! Ταξιδέψτε δωρεάν οπουδήποτε θέλετε στον κόσμο, αρκεί να φροντίζετε τα κατοικίδια άλλων ανθρώπων

Shares 236

κατοικίδια ζωόφιλοι Φανταστείτε να μένατε στα πιο απίθανα καταλύματα ενώ ταξιδεύετε – από γαλλικά αγροτικά σπίτια μέχρι βίλες στις αυστραλέζικες παραλίες – όλα αυτά με αντάλλαγμα να προσέξετε ένα ζωάκι. Μια εταιρία που ονομάζεται Trusted Housesitters σας επιτρέπει να το κάνετε πληρώνοντας περίπου 100 ευρώ το χρόνο.

κατοικίδια ζωόφιλοι

κατοικίδια ζωόφιλοι

Η ιδέα είναι απλή, αλλά έξυπνη – ενώνει τους ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν στον κόσμο, αλλά αισθάνονται ενοχές επειδή αφήνουν τα κατοικίδια τους πίσω, με έμπιστους ταξιδιώτες που είναι πρόθυμοι να φυλάξουν το σπίτι και τα κατοικίδια τους με αντάλλαγμα την φιλοξενία.

κατοικίδια ζωόφιλοι

κατοικίδια ζωόφιλοι

Για να μπορέσετε να μείνετε στα πιο εντυπωσιακά σπίτια, θα πρέπει να αποκτήσετε καλή φήμη. Αλλά αυτό γίνεται εύκολα, αν είστε πρόθυμοι να προσέξετε κατοικίδια στην πόλη σας με αντάλλαγμα κριτικές.

κατοικίδια ζωόφιλοι

κατοικίδια ζωόφιλοι

Οι πιθανότητες σας να μείνετε στην βίλα των ονείρων σας αυξάνονται αν κάποιος γράψει στη σελίδα σχετικά με τον χαρακτήρα σας και τα έγγραφα σας ελεγχθούν διαδικτυακά.

κατοικίδια ζωόφιλοι

κατοικίδια ζωόφιλοι

Έτσι, θα είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε και να μείνετε στα πιο ονειρεμένα σπίτια – παρέα με απίθανα ζωάκια. Κάποιοι παραιτούνται από την δουλειά τους γι’αυτό!

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

fanpage.gr

loading...
Shares 236

Σχόλια


Read more:
Close