Μενού

Ο Κηδεμόνας Του Είχε Πνιγεί Και Ο Σκύλος Τον Περίμενε Για Ώρες Έξω Από Το Νερό

Shares 0

Σκύλος: Η συγκεκριμένη ιστορία μας έφερε στο μυαλό την ταινία Hachiko, η οποία έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μας από την πρώτη φορά που την είδαμε σε νεαρή ηλικία. Είναι πραγματικά πολύ σπάνια η σχέση που καλλιεργείται ανάμεσα σε έναν κηδεμόνα και το κατοικίδιο ζώο. Τα κατοικιδιά μας καταλαβαίνουν τα πάντα, βιώνουν τον πόνο μας και τα άγχη μας. Η απουσία του κηδεμόνα για κάποιες ώρες από το σπίτι κάνει τα κατοικιδιά μας να συμπεριφέρονται νευρικά κα να αγχώνονται γαβγίζοντας ή νιαουρίζοντας συνεχώς. Πώς αντιδράνε όμως όταν ο κηδεμόνας τους φύγει από τη ζωή;

 

Η ιστορία του Mhee

Mhee είναι το όνομα ενός σκύλου που συνόδευσε τον ιδιοκτήτη του, Somprasong Srithongkhum, σε ένα χαλαρό απόγευμα σε ένα ταξίδι στη λίμνη. Αυτό που φαινόταν σαν μια στιγμή διασκέδασης και παφλασμού μετατράπηκε γρήγορα σε πραγματική τραγωδία. Το τετράποδο άρχισε να κλαίει όταν συνειδητοποίησε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος από τον ιδιοκτήτη του για να βγει από το νερό.

Πιστός στον κηδεμόνα του, ο σκύλος περίμενε άχρηστα τον Somprasong να βγει στην επιφάνεια, χωρίς να γνωρίζει ότι ο άντρας ήταν νεκρός και ήταν ήδη στο βυθό. Μια ιστορία τόσο θλιβερή όσο και συναισθηματική.

Η Mhee περιμένει τον ιδιοκτήτη της να βγει από το νερό

Ο σκύλος δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο αγαπημένος του κηδεμόνας είχε ατύχημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγο, χωρίς κανένα σημάδι από τον άντρα, το ζώο άρχισε να πανικοβάλλεται. Ήταν φανερό ότι κάτι πραγματικά τρομερό είχε συμβεί.

 Ο ξάδερφος του θύματος ήρθε αργότερα να τους αναζητήσει και παρατήρησε το τετράποδο να ουρλιάζει στην ακτή και αμέσως δίπλα του, τις παντόφλες του άτυχου συγγενή του. Σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο άντρας είχε πνιγεί και ζήτησε από τις αρχές και τους συγγενείς να τον βοηθήσουν να ανακτήσει το πτώμα του 56χρονου Σριτόνγκχουμ.

«Χρειάστηκαν πάνω από 10 λεπτά για να βρουν το σώμα του ξαδέλφου μου και ο Mhee τους είδε να τον βγάζουν από το νερό. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήμουν συντετριμμένος »- εξομολογήθηκε ο ξάδερφος του Somprasong μετά από αυτό το θλιβερό επεισόδιο.

Το ατύχημα ήταν μια τραγωδία που ο πιστός σκύλος σίγουρα θα θυμάται για πάντα. Σε καμία περίπτωση ο άνδρας δεν έδειξε σημάδια προβλημάτων υγείας. Ωστόσο, ο ξάδερφος του θύματος ομολόγησε ότι ο Srithongkhum του είχε πει ότι δεν ένιωθε καλά το προηγούμενο βράδυ.

Ο δεσμός φιλίας μεταξύ ενός ζώου και του ιδιοκτήτη του είναι αναντικατάστατος.

Σίγουρα θα λείψει στον σκύλο ο νεκρός κηδεμόνας του, αλλά πιθανότατα θα συνεχίσει να φροντίζει τον πιστό φίλο του από τον ουρανό και να είναι ο ισόβιος φύλακας άγγελος του.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close