Μενού

Τα καλύτερα δώρα για φιλόζωους

Shares 0

Πέρασε ένας χρόνος και όλοι συμφωνούμε ότι χρειαζόμαστε δώρα! Χρειαζόμαστε, όμως, δώρα που ταιριάζουν με το γεγονός ότι είμαστε φιλόζωοι και θέλουμε τα δώρα να ανταποκρίνονται σε αυτή την αγάπη μας! Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποια pet-friendly δώρα για όλους εμάς τους φιλόζωους!

  • OKIE OKIE Women’s Socks

Οι κάλτσες είναι ένα κλασσικό δώρο, διότι, συνδυάζουν την ευχαρίστηση και τη λειτουργικότητα – δεν μπορείτε να έχετε πάντοτε αρκετές κάλτσες και, πόσο μάλλον αυτού του είδους! Αυτές οι κάλτσες είναι ανθεκτικές, ευέλικτες και μαλακές. Όλο το παιχνίδι, όμως, βρίσκεται στο σχέδιο: Είναι τρία θέμα με γατίσιες φάτσες και σχήματα σε όλα τα σχέδια και χρώματα, καθώς, και σκυλίσιες φατσούλες με στίγματα σε πολλαπλά χρώματα. Το ένα σετ περιέχει τέσσερα ζευγάρια καλτσών που κάνουν σε πόδια με μέγεθος 4 με 9.

  • Runner up: Petcube Pet Monitoring Camera

Είναι δύσκολο για έναν ιδιοκτήτη να προσαρμοστεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς μετά από τις πολλές ώρες ασχολίας με το σκύλο στο σπίτι; Μία διαδραστική κάμερα θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο που θα τον ενθουσιάσει: δεν θα ρίχνει μόνο μια ματιά στο σκύλο του, όταν, δουλεύει, αλλά, θα επιτρέψει και στο σκύλο να ακούει τη γλυκιά φωνή του όσο θα λείπει από το σπίτι!

  • Best DIY: Hapinest Make Your Own Homemade Dog Treats Kit

Το ένα κομμάτι περιέχει δύο κόκαλα σκύλων, μία στριφογυριστή ακίδα, 24 δώρα για σκύλους, κόκκινη κορδέλα και σπάγκο και, τρεις υγιείς συνταγές. Τα εργαλεία και τα αξεσουάρ σε αυτό το πακέτο θα κάνουν όλη τη δουλειά για εσάς.

  • Best for Gardeners: Corgi Succulent Planters

Για όσους αγαπάνε τα φυτά ή θέλουν να στήσουν έναν κήπο στην αυλή τους, ένα σετ με φυτά που θα φέρουν φιγούρες ζώων είναι ό, τι πρέπει. Φτιαγμένα από κεραμικά και με κλαδάκια μπαμπού, θα φαίνονται εξαιρετικά στο γραφείο, στο τραπέζι του σαλονιού, στο ράφι ή οπουδήποτε αλλού. Φυσικά το καλύτερο μέρος σε αυτά τα φυτά είναι τα Corgis που εικονίζονται σε διαφορετικές πόζες και θα κάνουν κάθε φιλόζωο χαρούμενο να τα κοιτάζει.

  • Best for Baristas: Sillybean Best Dog Lover Coffee Gift Basket

Όλοι έχουμε αυτό το φίλο που δεν μπορεί να ξεκινήσει την ημέρα χωρίς μία κούπα καφέ. Αυτό το προϊόν περιέχει 8 πλούσιες και νόστιμες 100% αραβικές μίξεις καφέ με ονόματα εμπνευσμένα από σκύλους. Αυτό το δώρο σίγουρα θα είναι υπεραρκετό για τους λάτρεις του καφέ.

  • Best Funny: Dog Fart Extinguisher – Funny Scented Candles

Αυτό το κερί σκοπεύει με τη μυρωδιά που αναδίδει να «ξεπλύνει» την άσχημη μυρωδιά ορισμένων σκύλων, χάρη στο μείγμα Γκρέιπφρουτ, Τριαντάφυλλο και και μόσχου που περιέχει.

  • Best Organized: Stay Pawsitive: 2022 Monthly Planner

Αυτό το ημερολόγιο είναι διαχωρισμένο σε διάφορα μέρη: Ένας χρόνος με την πρώτη ματιά, ένας μήνας στη συνέχεια και προσωπικός χώρος για καθημερινό γράψιμο. Υπάρχουν φυσικά κάποια pawsitive λόγια για να βοηθήσουν τα σκυλιά σας να συνεχίσουν με το χαμόγελο στο στόμα τους.

  • Best Calendar: Texts from Dog 2022 Day-to-Day Calendar

Το ημερολόγιο αυτό έχει εικόνες με ένα σκύλο και τον ιδιοκτήτη του να ανταλλάσσουν χιουμοριστικά μηνύματα μεταξύ τους – βασισμένο στο διάσημο TextsFromDog Tumblr. Αστείο και πρακτικό μπορεί να χρησιμέψει ως δώρο για κάποιο φίλο που σίγουρα θα ξετρελαθεί μαζί του.

  • Best for Know-It-Alls: National Geographic Complete Guide to Pet Health, Behavior, and Happiness: The Veterinarian’s Approach to At-Home Animal Care by Gary Weitzman D.V.M.

Ένα βιβλίο με όλες τις οδηγίες για το πώς ο σκύλος σας μπορεί να μεγαλώσει υγιής και ασφαλής είναι πάντοτε φυσικά χρήσιμο.

  • Best personalized: Frisco Boho Damask White Personalized Coffee Mug

Αυτό το φλιτζάνι καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βάλετε πάνω κάποια φωτογραφία του σκύλου σας – τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε τη ημέρα από το να κοιτάτε τη φωτογραφία του σκύλου σας κάθε μέρα! Το μοτίβο παρουσιάζει ένα δαμασκί πρότυπο και μπορεί να χωρέσει 11 ουγκιές του αγαπημένου σας αφεψήματος και που κάθε ιδιοκτήτης θα λατρέψει.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

 

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close