Μενού

Ντροπή σε αυτούς που κακοποίησαν αυτόν τον σκύλο – Τον έσωσε μια Ολανδέζα τουρίστρια

Shares 217

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων Ο σκύλος δεν μπορούσε να περπατήσει καλά και ήταν εμφανώς κακοποιημένος. Τον βρήκε μια οικογένεια Ολλανδών που είχε έρθει για διακοπές στην Κρήτη. Η σπονδυλική του στήλη ήταν σπασμένη, ενώ τα τραύματα στο σώμα του ήταν εμφανή. Κανείς δεν θα περίμενε αυτό που έγινε…

Ο σκύλος βρέθηκε στη μέση του δρόμου και οι Ολλανδοί τουρίστες σταμάτησαν το αυτοκίνητο μέχρι να μετακινηθεί, όμως  η κατάσταση του ήταν πολύ άσχημη και δεν μπορούσε να φτάσει μέχρι την άκρη του δρόμου. Εκείνοι σταμάτησαν και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Όταν είδαν τα τράυματα και την πλάτη του σκύλου κατάλαβαν πόσο σοβαρά ήταν. Η Kiara Ijzendoorn που έκανε διακοπές με την οικογένεια της, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα άφηνε το τετράποδο ζωό σε αυτή την κατάσταση, μόνο του, χωρίς να το βοηθήσει.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Όπως αναφέρει η ίδια, ο σκύλος ήταν πολύ φοβισμένος και είχε ανάγκη από φροντίδα. Για αρκετές μέρες, η Kiara επισκεπτόταν τον σκύλο για να τον ταΐσει, και αποφάσισε να τον ονομάσει Φως (Fos). Ο Fos, κάθε φορά που αντιλαμβανόταν ότι πλησίασε η Kiara, ήταν τόσο ευτυχισμένος, και είχε τον τρόπο να της το δείξει.

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Ο Fos ένα γλυκό και στοργικό σκυλί. Η Kiara ήξερε τι έπρεπε να κάνει. Mαζί με τον σκύλο πήγε σε μια τοπική οργάνωση περίθαλψης ζώων και τον υιοθέτησε!

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Όπως είπε ο κτηνίατρος ο σκύλος είχε πιθανότατα κακοποιηθεί. Ακολούθησε θεραπεία, και μόλις λίγες μέρες αργότερα, η Kiara πέταξε για το σπίτι της στην Ολλανδία μαζί με τον Φως. Σήμερα, ο σκύλος συνεχίζει να ζει μαζί με την οικογένεια της Kiara, και αναρρώνει!

κακοποίηση σκύλων κακοποίηση αδέσποτων

Shares 217

Σχόλια


Read more:
Close