Μενού

Νέο «Χάτσικο» στο Κουκάκι: Περιμένει να επιστρέψει το αφεντικό του που πέθανε

Shares 110

Χάτσικο Πριν λίγα χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ είχε πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία με αντικείμενο την ιστορία ενός σκύλου Χάτσικο, ο οποίος αγαπούσε τόσο πολύ το αφεντικό του, που το έσκαγε κάθε μέρα από την αυλή του σπιτιού και περίμενε έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού, προκειμένου να τον συνοδεύσει μέχρι την κατοικία τους.

Όταν ο άνδρας απεβίωσε, ο σκύλος δεν το δέχτηκε. Πήγε στο γνωστό σημείο που τον περίμενε, έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού και περίμενε. Ο άνδρας δεν ήρθε ποτέ, το Χάτσικο όμως απέδειξε πόσο πολύ αγαπούσε το αφεντικό του και πόσο είχε δεθεί μαζί του.

Η σπάνια αυτή, όσο και συγκινητική εικόνα, επαναλήφθηκε στην Ελλάδα και στο Κουκάκι της Αττικής. Ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου απεβίωσε. Το τετράποδο όμως, κάθεται έξω από την είσοδο, στο ίδιο σημείο που τον περίμενε κάθε μέρα. Οι γνωστοί και φίλοι αναζητούν νέο ιδιοκτήτη για τον σκύλο, με την ελπίδα ότι θα αισθανθεί και πάλι αγάπη. Μία ιστορία που μοιάζει με εκείνη του Χάτσικο, το οποίο έλαβε ηρωικές διαστάσεις στην Ιαπωνία και ενέπνευσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Shares 110

Σχόλια


Read more:
Close