Μενού

Μοναδικό περιστατικό σε τροχαίο στην Πρέβεζα: Σκύλος που ήταν στο αμάξι βοήθησε να σωθεί το αφεντικό του και ύστερα έτρεξε πίσω από το ασθενοφόρο! (εικόνες)

Shares 1K

τροχαίο Σκύλος Συγκινητικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν εχθές στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην διασταύρωση της εθνικής οδού Πρέβεζας Ιωαννίνων με τα Φλάμπουρα.

Στο τροχαίο, Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και διαγράφοντας μια τρελή πορεία κατέληξε με τον ουρανό δίπλα σε αρδευτικό αύλακα.

Μέσα σε αυτό εγκλωβισμένος ο οδηγός του…

Οι προσπάθειες της πυροσβεστικής να τον απεγκλωβίσουν σκληρές, αφού έπρεπε να αφαιρέσουν κομμάτια από την λαμαρίνα και πόρτες για να μπορέσουν να βγάλουν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας με ελαφριά ευτυχώς τραύματα.

Στο σημείο βρέθηκε πολύς κόσμος. Όλοι έγιναν μάρτυρες ενός περιστατικού που πραγματικά συγκινεί.

Όταν οι πυροσβέστες αφαίρεσαν την πόρτα από το αυτοκίνητο εμφανίστηκε ένα σκυλάκι. Το όνομά του Μπούμπης, όπως μάθαμε αργότερα. Ήταν ο αγαπημένος σκύλος του 55χρονου οδηγού.

τροχαίο Σκύλος

τροχαίο Σκύλος

τροχαίο Σκύλος

Τρομαγμένο περιφέρονταν στα πόδια των πυροσβεστών και των διασωστών που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και αφεντικό του.

τροχαίο Σκύλος

τροχαίο Σκύλος

Δεν απομακρύνονταν από το σημείο ακόμα και όταν κάποιος το πήρε από εκεί.

Καθόταν από ψηλά και έβλεπε όλη την επιχείρηση έως ότου το αφεντικό του απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο.

τροχαίο Σκύλος

τροχαίο Σκύλος

τροχαίο Σκύλος

Ο Μπούμπης, αρνούνταν να τον πλησιάσει κανείς, ενώ όταν το ασθενοφόρο ξεκίνησε για το Νοσοκομείο αυτός, άρχισε να τρέχει πίσω του.

Πολίτης μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να ακολουθήσει τον σκύλο να τον πιάσει για να μην χαθεί. Ακόμα και περιπολικό της αστυνομίας προσπάθησε να το εντοπίσει αλλά μάταια όμως. Ο μικρός σκυλάκος είχε εξαφανιστεί, τουλάχιστον για λίγο…

Συγγενείς του τραυματία ενημερώθηκαν για το σκυλάκι στο Νοσοκομείο και όπως έγινε γνωστό  μετέβησαν λίγες ώρες αργότερα στο τόπο του ατυχήματος όπου ο Μπούμπης περίμενε εκεί το αφεντικό του…

Μπορεί να μην γύρισε ο ίδιος να τον πάρει αλλά στην θέα γνωστών του προσώπων κουνούσε την ουρά του με ευχαρίστηση.

Έτσι θα βρεθεί και πάλι κοντά στο άνθρωπο που το μεγάλωσε, μένοντας πιστός σε αυτόν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή…!!!

πηγή

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close