Μενού

Σκύλος κλαίει πάνω από το φέρετρο του ιδιοκτήτη του που δεν θα επιστρέψει ποτέ

Shares 242

Σκύλος Ο θάνατος του φοιτητή της νομικής του Πανεπιστημίου του Σάντο, Horacio “Atio” Castillo III, έγινε πρωτοσέλιδο στις Φιλιππίνες. Ο 22χρονος φοιτητής πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από πολλαπλή επίθεση που δέχτηκε και κατά τη διάρκεια της κηδείας, ο πιστός του σκύλος παρέμεινε δίπλα του.

Ο Horacio “Atio” Castillo III κηδεύτηκε στο Memorial Park της Μανίλα, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Το γκόλντεν ριτρίβερ του Atio, η Lega, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι που έγραφε #JusticeForHoracio, έδειχνε καταρρακωμένη κατά τη διάρκεια της κηδείας του ιδιοκτήτη της.

Σκύλος ©Twitter | ABS-CBNNews

Σκύλος ©Twitter | ABS-CBN News‏

Ο θείος του Atio, ο Gerardo Castillo, μοιράστηκε στο Facebook  μια φωτογραφία που δείχνει την Lega να θρηνεί για τον ιδιοκτήτη της. Η φωτογραφία λήφθηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας του Atio στο Santuario de San Antonio στο Makati.

Σκύλος ©Facebook | Gerardo M. Castillo

“Αγαπημένε μου Atio, η Lega είναι δίπλα σου και θέλει να σε φιλήσει, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν είσαι πλέον μαζί της,” έγραψε ο Castillo.

Ο Castillo είπε ότι η Lega πήρε πολύ “βαριά” την απώλεια του αφεντικού της.

“Βλέπω τη Lega να σε ψάχνει. Πηγαίνει στο δωμάτιό σου και αναρωτιέται γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα στο σπίτι, αλλά σίγουρα ξέρει ότι κάτι συμβαίνει.”

“Σ ‘αγαπώ Atio, το ίδιο και η Lega,” πρόσθεσε.

Σκύλος ©Twitter | ABS-CBN News‏

Ακόμη και την τελευταία νύχτα του Atio, η πιστή Lega αρνήθηκε να αφήσει μόνο του το αφεντικό της.

Ο γερουσιαστής Miguel Zubiri τράβηξε μία φωτογραφία με την πιστή σκυλίτσα να κάθεται κάτω από το φέρετρο του Atio την ημέρα της κηδείας του.

“Αυτή η σκηνή είναι λυπηρή. Ο πιστός σκύλος του Atao Castillo, η Lega, δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό του καλύτερού της φίλου. Είναι τόσο λυπηρό,” γράφει ο γερουσιαστής στο Instagram.

A post shared by Migz Zubiri (@migzzubiri) on

Η συγκινητική ανάρτηση του Gerardo συγκέντρωσε περισσότερες από 31.000 αντιδράσεις από τότε που κοινοποιήθηκε, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Σκύλος ©Facebook | Gerardo M. Castillo

“Αυτή η φωτογραφία με έκανε να κλάψω,” σχολίασε ένας χρήστης του Facebook.

“Λυπάμαι πολύ. Συλλυπητήρια σε εσάς και την οικογένειά σας. Κουράγιο,” έγραψε ένας άλλος.

Η ιστορία αυτής της σκυλίτσας είναι άλλη μία απόδειξη ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα και πολλές φορές, τα δείχνουν καλύτερα από τους ανθρώπους.

διαφορετικο

Shares 242

Σχόλια


Read more:
Close