Μενού

Κουταβάκια που «πετάχτηκαν στα σκουπίδια» απολαμβάνουν το πρώτο χαλαρωτικό μπανάκι της ζωής τους και ΛΙΩΝΟΥΝ καρδιές!

Shares 332

κακοποίηση σκύλων Με την άνοδο των social media οι άνθρωποι έχουν παλέψει πολύ για να σταματήσουν την βία κατά των ζώων, και σε κάποιο βαθμό έχουν πετύχει, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να την σταματήσουμε τελείως. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο που δεν του καίγεται καρφάκι αν δουν κάποιο ζώο να κραυγάζει για βοήθεια. Αλλά μετά υπάρχουν κι αυτοί που θα άφηναν τα πάντα για να τα βοηθήσουν να γίνουν καλύτερα.

Στο Ντάλας, του Τέξας, διασώστες κλήθηκαν για κάποια κουτάβια 2 εβδομάδων που είχαν εγκαταλειφθεί στα σκουπίδια. Δεν είχαν την μητέρα τους έτσι δεν υπήρχε κανένας να τους δείξει πως να καθαριστούν και πως να τραφούν. Όταν έφτασαν οι διασώστες κατάλαβαν αμέσως ότι χρειαζόντουσαν ένα μπάνιο, μετά από το φαγητό ασφαλώς. Τα βοήθησαν λοιπόν να απαλλαγούν από τους ψύλλους και τα έκαναν να αισθανθούν ξεχωριστά!

Δείτε τι έκαναν στο παρακάτω βίντεο!

Τα κουτάβια είναι τόσο χαλαρωμένα, που σχεδόν τα παίρνει ο ύπνος κατά την διάρκεια του μπάνιου τους! Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους διασώστες που έσωσαν αυτά τα αξιολάτρευτα κουτάβια και ελπίζουμε να βρουν σύντομα ένα παντοτινό σπίτι! Μοιραστείτε το με όλους!! Θα τους κάνετε να λιώσουν….!

taz.gr

Shares 332

Σχόλια


Read more:
Close