Μενού

Κυνηγός σώθηκε από τις ορέξεις μιας αρκούδας χάρη στη συμβουλή της… γιαγιάς του!

Shares 21

αρκούδα Θυμήθηκε τελευταία στιγμή τη συμβουλή που του είχε δώσει η αγαπημένη του γιαγιά και σώθηκε από τα δόντια μιας τεράστιας αρκούδας!

Ο 26χρονος Chase Dellwo από τη Μοντάνα των ΗΠΑ βγήκε ζωντανός από μια άνιση αναμέτρηση με ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη… χάρη σε ένα άρθρο που του είχε διαβάσει η γιαγιά του, σύμφωνα με το οποίο τα μεγάλα θηλαστικά έχουν έντονο το αντανακλαστικό του εμετού.

Ας πάρουμε όμως την συναρπαστική ιστορία του 26χρονου από την αρχή.

Το περασμένο Σάββατο ο Chase βγήκε να κυνηγήσει άλκες μαζί με τον αδερφό του, όταν ξαφνικά μια αρκούδα γκρίζλι βρέθηκε στο δρόμο τους.

Η πελώρια αρκούδα που κοιμόταν, ενοχλήθηκε από τους κυνηγούς και τους πήρε στο… κυριολεκτικά στο κυνήγι. Το ζώο, βάρους τουλάχιστον 180 κιλών επιτέθηκε αμέσως στον 26χρονο, ο οποίος δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το τόξο που κρατούσε. Τον έριξε κάτω στο χώμα, δαγκώνοντας τον στο κεφάλι και στον σβέρκο. Μετά από μια άγρια «μάχη» το θηλαστικό τον άφησε για λίγο, για να του επιτεθεί ξανά τραβώντας τον από τον πόδι. Όμως, η αρκούδα, που προφανώς ήταν πολύ ενοχλημένη, του επιτέθηκε και τρίτη φορά, μάλλον για να τον αποτελειώσει…

Κι εκείνη τη στιγμή που όλα ήταν εναντίον του, ο 26χρονος θυμήθηκε την πιο πολύτιμη συμβουλή που του είχε δώσει η γιαγιά του. Αποφάσισε να κάνει πράξη την συμβουλή και επιχείρησε μια παράτολμη κίνηση…

Όπως ανέφερε ο 26χρονος στην Independent, έχωσε το χέρι του στο στόμα του ζώου και… η αρκούδα τράπηκε σε φυγή μέσα σε δευτερόλεπτα!

Στο τέλος, αφού πήρε τον αδερφό του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο… ευχαρίστησε τη γιαγιά του για την πιο όμορφη ιστορία που τον έσωσε!

www.newsbomb.gr

Shares 21

Σχόλια


Read more:
Close