Μενού

Κεφαλονιά: Πέταξε 3 σκύλους σε πηγάδι… λόγω γαβγίσματος

Shares 149

σκυλιά πηγάδι Κεφαλονιά Διλινάτα Σοκ προκάλεσε στη μικρή κοινωνία του χωριού Διλινάτα Κεφαλονιάς, η είδηση ότι ένας κάτοικος του χωριού πέταξε σε μια «στέρνα» βάθους 12 μέτρων τρία σκυλιά, τα οποία τον ενοχλούσαν με το γάβγισμα τους.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Ζωόφιλων δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», όλα άρχισαν από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε ο σύλλογος από κάτοικο του χωριού, του οποίου είχε εξαφανιστεί ο σκύλος του πριν δέκα μέρες και έπειτα από υπόδειξη του απαγωγέα του σκύλου, το εντόπισε μέσα στη στέρνα, μαζί με άλλα δυο άτυχα τετράποδα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Κεφαλονιά και ο Σύλλογος Ζωόφιλων δήμου Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ», όπου έσπευσαν στο σημείο για να σώσουν τα άτυχα σκυλάκια και τα βρήκαν στριμωγμένα και σε άσχημη κατάσταση σε μια στέρνα έξω από το χωριό σε βάθος 12 μέτρων.

σκυλιά πηγάδι Κεφαλονιά Διλινάτα

Έτσι άρχισε ο απεγκλωβισμός των τριών τετράποδων, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Ο ένας από τους τρεις σκύλους επέστρεψε στον κηδεμόνα του, ενώ οι άλλοι δύο φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Σύλλογου Ζωόφιλων «ΝΤΟΡΙΣ».

σκυλιά πηγάδι Κεφαλονιά Διλινάτα

Το ΑΠΕ – ΜΠΕ επικοινώνησε με τον γραμματέα του φιλοζωικού συλλόγου κ. Καππάτο, ο οποίος εξέφρασε τον «αποτροπιασμό του», ενώ τόνισε ότι «είναι η πρώτη φορά στην Κεφαλονιά που μας απασχολούν τέτοια περιστατικά».

Και πρόσθεσε: «Σαν σύλλογος περιμένουμε σήμερα να πάρουμε το επίσημο αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, που έκανε τον απεγκλωβισμό και στη συνέχεια να επισκεφτούμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλονιάς και να ζητήσουμε την ποινική δίωξη του δράστη».

σκυλιά πηγάδι Κεφαλονιά Διλινάτα

σκυλιά πηγάδι Κεφαλονιά Διλινάτα

Πηγή φωτό: kefaloniapress.gr

nooz.gr

Shares 149

Σχόλια


Read more:
Close