Μενού

Καταδικάστηκε ερήμην η 46χρονη που πέταξε από τον 4ο όροφο το σκυλί της συγκατοίκου της

Shares 571

σκύλοι Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ καταδικάστηκε χθες ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας η 46χρονη γυναίκα που συνελήφθη στις 3 Φεβρουαρίου από την Αστυνομία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας καθώς πέταξε το 7χρονο σκυλάκι της συγκατοίκου της από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν στην οδό Μητροπόλεως στη Βέροια με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δεν όρισε δικηγόρο με αποτέλεσμα η δίκη να γίνει κανονικά παρά την αποχή των δικηγόρων. Η 46χρονη καταδικάστηκε ερήμην με χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και φυλάκιση ενός έτους, η οποία είναι εξαγοράσιμη καθώς η θανάτωση ζώου θεωρείται πλημμέλημα.

σκύλοι

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωόφιλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.» κα Βάσω Τάκη ανέφερε σχετικά με την καταδικαστική απόφαση τα εξής: «παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε ερήμην, η απόφαση ήταν μία από τα ίδια, προβλέψιμη, καθώς έχει παγιωθεί πλέον οι Έλληνες δικαστές να επιβάλλουν τις κατώτερες ποινές που προβλέπει ο νόμος στις κακοποιήσεις ζώων. Λόγω της πιθανολογούμενης αναβολής δεν εμφανίστηκαν φιλόζωοι, ούτε από την Βέροια, με εξαίρεση δύο φιλόζωες κυρίες από γειτονικό νομό».

istoriesadespoton.gr

Shares 571

Σχόλια


Read more:
Close