Μενού

Κανείς δε θέλει αυτή την γατούλα και ο λόγος μας ράγισε την καρδιά

Shares 286

Ο λόγος που κανείς δεν ήθελε αυτή την γάτα είναι σπαρακτικός. Οι γάτες δεν απορρίπτουν ποτέ έναν άνθρωπο με αναπηρία, οι άνθρωποι όμως το κάνουν.

Αυτός ο γατούλης γεννήθηκε με νερό στον εγκέφαλο και πόδια γυρισμένα προς τα μέσα, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να ονειρεύεται ένα σπίτι.

Οι άνθρωποι στο καταφύγιο όπου ζούσε ήλπιζαν ότι κάποιος θα του έδινε την αγάπη και την φροντίδα που του άξιζε, αλλά ανησυχούσαν πως δεν θα υιοθετούσε κανείς μια γάτα με αναπηρία.

Έκαναν λάθος, όμως. Μια γυναίκα από την άλλη μεριά της χώρας έδωσε σε αυτό το γατάκι μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα

Αυτή είναι η ιστορία του Zeke, ο οποίος ήταν μόλις 13 εβδομάδων όταν η Nancy Lynch μαζί με το Kaley’s Place Rescue τον εντόπισαν στο καταφύγιο ζώων που βρισκόταν και τον έσωσαν.

Όταν δημοσίευσαν φωτογραφίες του στο Facebook, ο κόσμος επικοινώνησε με την νεοσύστατη ομάδα Super Heros Animal Hydrocephalus Society, γιατί γνώριζαν ακόμα μία γάτα που έπασχε από υδροκεφαλία.

Όταν έμαθε για τον Zeke η Lisa από το Super Heros Animal Hydrocephalus Society, επικοινώνησε με την Nancy για να του παρέχουν την φροντίδα που απαιτούνταν προκειμένου να γίνει ξανά υγιής. Και οι δύο ήταν πολύ δραστήριες και έκαναν τα πάντα για εκείνον. Πέταξαν από το Τέξας στην Νέα Υόρκη ενώ εκείνος ζύγιζε μόλις 400 γραμμάρια.

γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα

Ο Zeke γεννήθηκε με υδροκεφαλία, μια πάθηση στην οποία υπάρχει νερό το οποίο πιέζει τον εγκέφαλο. Επίσης, τα πόδια του είναι γυρισμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ζει ευτυχισμένος. Περπατάει με τους αγκώνες!

γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα

Παρά τα μειονεκτήματα του, ο Zeke είναι μια φυσιολογική γάτα με πολλές ικανότητες.

γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα

Δείτε τον μετά από μια κουραστική μέρα παιχνιδιού!

 γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα
Μπορεί να έχει προβλήματα με την υγεία του, αλλά είναι θετικός.
γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα
Είναι σαν όλες τις γάτες. Του αρέσει να εξερευνεί και προσπαθεί να μάθει να σκαρφαλώνει.
γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα
Έχει έναν αδερφό με το όνομα Super Hero. Μπορεί να έχουν διαφορετικές μητέρες, αλλά πάσχουν και οι δύο από υδροκεφαλία. Η ιστορία του Super Hero είναι εξίσου συναρπαστική. Τώρα οι δυο τους μένουν με την Lisa και ο Super Hero προστατεύει τον Zeke σαν μεγάλος αδερφός!
γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα
Ο Zeke ζει πλέον ευτυχισμένος και έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!
γατούλα γάτα φωτογραφίες Γάτα
πηγή: fanpage
Shares 286

Σχόλια


Read more:
Close