Μενού

Κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει εξαιτίας της ασθένειάς του. Προσέξτε την αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι του βρήκαν νέο σπίτι!

Shares 1K

Κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει εξαιτίας της ασθένειάς του. Προσέξτε την αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι του βρήκαν νέο σπίτι!

Κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει εξαιτίας της ασθένειάς του. Προσέξτε την αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι του βρήκαν νέο σπίτι! αντίδραση Αν ρωτήσουμε ανθρώπους που έχουν διασώσει ζώα από κακές καταστάσεις, λένε γενικά ότι τα ζώα φαίνεται να ξέρουν ότι έχουν σωθεί.

Παρακολουθώντας την αντίδραση αυτού του κουταβιού όταν ο διασώστης του επιστρέφει για να τον υιοθετήσει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μικρό κουτάβι γνωρίζει ακριβώς πόσο τυχερός είναι.

Η καλύτερη λύση για τις ρυτίδες που έχετε ακούσει ποτέ! Χρησιμοποιήστε το και ξεχάστε τις ρυτίδες!Ο Joey Wagner, ένας λάτρης των ζώων και ήταν μέλος της ομάδας που δημιούργησε το Baie Ste, μια μικρή κοινωνία ζώων στη Νέα Σκοτία. Η μη κερδοσκοπική κοινωνία των ζώων βοηθά στη διάσωση και την αποκατάσταση των ζώων. Αλλά μια συγκεκριμένη περίπτωση διάσωσης θα άλλαζε τη ζωή του Wagner.

Κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει εξαιτίας της ασθένειάς του. Προσέξτε την αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι του βρήκαν νέο σπίτι! αντίδραση Ο Wagner συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Mojo, ένα κουτάβι pit bull με μίξη Αμερικάνικου terrier, όταν το κουτάβι ήταν μόλις τριών μηνών. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του Mojo προσπάθησε να σώσει τον σκύλο, αλλά ο Mojo είχε σοβαρή δερματολογική πάθηση και ήταν κοντά στον θάνατο, σύμφωνα με τη σελίδα Facebook του Mojo. Επειδή η κατάσταση του ήταν τόσο σοβαρή, ο Wagner πήγε το κουτάβι στο κτηνιατρικό νοσοκομείο για θεραπεία.

Κανείς δεν ήθελε να το υιοθετήσει εξαιτίας της ασθένειάς του. Προσέξτε την αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι του βρήκαν νέο σπίτι! αντίδραση Χάρη στην εξαιρετική φροντίδα που έλαβε, ο Mojo επέζησε, αλλά δεν προτάθηκε για υιοθεσία εξαιτίας του πόσο σοβαρά είχε επηρεαστεί από την ασθένεια του. Τα τρίχωμα του Mojo δεν υπήρχε και θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ότι φοράει ένα μπλουζάκι για να προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του.

Αλλά ο Mojo δεν χρειαζόταν να ανησυχεί. Θα είχε σπίτι από τον ίδιο τον άνθρωπο που τον έσωσε. Ο Wagner επέστρεψε στο νοσοκομείο για να πάρει το Mojo στο σπίτι αφού το κουτάβι ήταν αρκετά υγιές και κρίνοντας από την αντίδραση του, ήταν χαρούμενος που θα πήγαινε στο σπίτι με τον Wagner.

Σήμερα, ο Mojo είναι ένα ευτυχισμένο μέλος της οικογένειας του Wagner. Το τρίχωμα του ποτέ δεν μεγάλωσε, αλλά δεν φαίνεται να ενοχλεί πολύ το Mojo αυτό. Η ιστορία του είναι απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φροντίδα, η ελπίδα και η αγάπη για ένα σκυλί σε μια άσχημη κατάσταση.

 

Πηγή: fanpage.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close