Μενού

Ακτιβίστρια εισέβαλε σε αρένα ταυρομαχίας, για να σταθεί δίπλα στον ταύρο που πέθαινε! (Βίντεο)

Shares 609

ταύρος Βίντεο Ακτιβίστρια Η Virginia Ruiz, μια ακτιβίστρια εισέβαλε σε ταυρομαχία στη Μάλαγα για να διαμαρτυρηθεί για το βάρβαρο Ισπανικό έθιμο και να σταθεί στο πλευρό του ταύρου που άφηνε την τελευταία του πνοή.

Η Virginia Ruiz έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία των ζώων, αλλά κυρίως στην προστασία των ταύρων που χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο στις ταυρομαχίες σε όλη την Ισπανία. Αυτή τη φορά η 28χρονη εισέβαλε στην αρένα όπου γινόταν η ταυρομαχία για να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο θάνατο του ζώου που κείτονταν στο έδαφος.

Η ίδια δήλωσε «Θέλω όλος ο κόσμος να δει τι γίνεται εδώ. Αυτό το βάρβαρο έθιμο δεν μας αντιπροσωπεύει, ντρεπόμαστε για αυτό». Ενώ, πρόσθεσε «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε άλλο να συμβαίνει αυτό μπροστά στα μάτια μας, πρόκειται για δολοφονίες, όχι για έθιμο. Πρέπει να σταματήσει».

Παρακολουθώντας την κίνησή της οι χιλιάδες θεατές φώναζαν να απομακρυνθεί από την αρένα και να μην διακόψει την τελετή, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν αν τη συνοδεύσουν προς την έξοδο. Αυτή τη στιγμή η ακτιβίστρια καλείται να πληρώσει πρόστιμο 6.000 ευρώ, επειδή εισέβαλε παράνομα στην αρένα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Shares 609

Σχόλια


Read more:
Close