Μενού

Καλύτερα εργαλεία περιποίησης για σκύλους

Shares 0

Ένα κουτί εργαλείων περιποίησης σας βοηθά να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να πηγαίνετε σε ειδικούς. Αυτά είναι τα αγαπημένα μας εργαλεία περιποίησης για σκύλους στην αγορά – διαβάστε και κάνετε την επιλογή σας!

Το τρίχωμα του κατοικίδιού σας χρειάζεται να μείνει προσεγμένο και όμορφο – ανεξάρτητα από τη ράτσα του. Είτε μακρύ είτε κοντό τρίχωμα, κάθε σκυλί χρειάζεται περιποίηση κάποια στιγμή. Είναι τέλειο για να συντηρήσει την καλή εμφάνιση αλλά είναι επίσης κατάλληλο για τη σωστή υγιεινή και ένα υγιές δέρμα και τρίχωμα. Παρόλα αυτά, το να πηγαίνεις σε ένα σαλούν περιποίησης μπορεί να μειώσει το budget σας, για να μην αναφέρουμε ότι μπορεί να είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Γι’ αυτό μερικοί ιδιοκτήτες δοκιμάζουν μόνοι τους την περιποίηση στο σπίτι τους.

Με λίγη εξάσκηση και τα σωστά εργαλεία μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιποίηση από το σπίτι σας. Για να κάνουμε πιο εύκολο το έργο της αναζήτησης των καλύτερων εργαλείων συγκεντρώσαμε ορισμένα εργαλεία που βρίσκονται ήδη στην αγορά για εσάς – για όλα τα μεγέθη και τους τύπους τριχωμάτων.

  • Editor’s Choice: SMINIKER Professional Rechargeable Dog Grooming Kit

Αυτή η μηχανή είναι κατασκευασμένη για να φέρνει την εμπειρία της ποιοτικής περιποίησης στο σπίτι σας. Το κεντρικό κομμάτι των εργαλείων αυτών είναι η ανθεκτική ασύρματη κουρευτική μηχανή που έχει μια οξεία λεπίδα. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε ιδέα περιποίησης σας έρθει στο μυαλό. Επίσης, σε αυτό το κουτί περιλαμβάνονται άλλες τέσσερις χτένες για διαφορετικά επίπεδα χτενίσματος, ψαλίδια, χτένες και ένας κομψός κόφτης νυχιών. Αυτό το βασικό κουτί εργαλείων περιποίησης προσφέρει οτιδήποτε θα διασφαλίσει όμορφο και προσεγμένο το κατοικίδιό σας.

  • Runner Up: ElectriBrite Clippers and Grooming Kit

Αυτοί οι κόφτες είναι γεμάτοι εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως η οξεία κεραμική λεπίδα και ένα προσαρμοστικό επίπεδο κοψίματος. Περιέχει ακόμη και κάποια διαμαντάκια. Μία βούρτσα μπορεί να προετοιμάσει το τρίχωμα για κόψιμο, ενώ η διπλής όψης χτένα και τα ψαλίδια θα βοηθήσουν με τις λεπτομέρειες. Φυσικά, τέσσερις χτένες περιλαμβάνονται και έχετε ακόμη υψηλής ποιότητας κόφτες για να κρατήσουν σε έλεγχο τα νύχια.

  • Customer’s Choice: WAHL Lithium Ion Pro Series

Αυτό το κουτί προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εργαλείων. Ο κύριος κόφτης τους είναι ενδυναμωμένος με μία ανθεκτική μηχανή λιθίου, που μπορεί να κόψει και το σκληρότερο τρίχωμα. Έχει επίσης αυτορρυθμιζόμενες λεπίδες λιθίου που εξασφαλίζουν εξαιρετική ακρίβεια κατά την περιποίηση, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο για λάθος. Και μιας και είναι ασύρματης κατασκευής, δε χρειάζεται καλώδια. Το κουτί περιέχει ακόμη διαφορετικών χρωμάτων χτένες, μια διπλού επιπέδου χτένα, ψαλίδια επαγγελματικά και μία κομψή βαλίτσα για να τα κρατάει όλα στη θέση τους.

  • Best on a Budget: DIFUNINA Dog Grooming Kit

Περιέχει τέσσερις χτένες, κόφτες νυχιών, λίμα, ψαλίδια και χτένες –όλα είναι εδώ! Φυσικά, περιλαμβάνεται μια δυνατή μηχανή με επαναφορτωτή μπαταρία. Η μηχανή δεν κάνει πολλή φασαρία έτσι δε θα τρομάξουν τα ανήσυχα κατοικίδια.

  • Best Scissors Kit: Unseeland 8-piece Stainless Steel Grooming Kit

Η παραδοσιακή περιποίηση έχει να κάνει με ψαλίδια. Ενώ οι μηχανές είναι εξαιρετικές για τη γρήγορη εξαφάνιση κομματιών τριχώματος, τα ψαλίδια είναι τέλεια στην ακρίβεια και στον καλύτερο έλεγχο. Αυτό το κουτί έχει 8 μοναδικά κομμάτια που καλύπτουν κάθε πιθανό σενάριο περιποίησης. Είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εξαιρετικά κοφτερά. Για πολλαπλές ασκήσεις περιποίησης έχετε διαφορετικά ψαλίδια: ψαλίδια με αραιές λεπίδες, καμπυλωτά ψαλίδια και κλασσικά μεγάλα και μικρά ψαλίδια περιποίησης. Επίσης, έρχεται μαζί με επιπρόσθετα εργαλεία, όπως μία βαλίτσα, μία χτένα και ένα βραχιολάκι σε σχήμα πατούσας. Όλα τα ψαλίδια είναι επενδυμένα με εσωτερικά πλαστικά δαχτυλίδια για να κρατήσουν τα δάχτυλά σας άνετα και έχουν ακόμα ένα βούλωμα από καουτσούκ που εμποδίζει τον ενοχλητικό ήχο του κλικαρίσματος.

  • Best for Nails: Primens Dog Nails Grooming Kit

Αυτό το κουτί προορίζεται για ξάκρισμα των νυχιών και είναι ό,τι πρέπει. Η χρησιμοποίηση των παραδοσιακών κοφτών νυχιών μπορεί να είναι προβληματική και αυτός ο κόφτης κάνει τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Ένας κυκλικός ξύστης νυχιών κάνει το ξάκρισμα παιχνιδάκι. Το τέλειο δεν είναι μόνο ένα προστατευτικό καπάκι που συλλέγει τη σκόνη, αλλά ειδικά LED φώτα, που σας βοηθούν να έχετε μια καλύτερη εικόνα ενώ δουλεύετε και σας εμποδίζει να αφαιρείτε μεγάλο μέρος του νυχιού.

  • Best for Thinning Hair: GLADOG Professional Grooming Scissors Kit

Αυτά τα επαγγελματικά ψαλίδια είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι – κάθε ζευγάρι ψαλιδιών έχει ένα προσαρμοστικό βίδωμα που βοηθάει στην προσαρμογή στην πίεση και όλες οι άκρες είναι στρογγυλές. Όλα τα ψαλίδια έχουν ακόμη μια επαφή για να ακουμπάει το δάχτυλο, επενδύσεις καουτσούκ. Αυτό το κουτί περιέχει πολλά μοναδικά σχέδια ψαλιδιών, περιλαμβανομένης μιας καμπύλης λεπίδας, ενός αραιού ψαλιδιού και μιας κλασσικής κατασκευής.

  • Best Cordless: YABIFE Dog Clippers

Αυτό το Yabife κουτί περιποίησης περιέχει όλα τα απαραίτητα και έχει εξαιρετικέ μηχανές με πολλή μπαταρία. Αυτή η μηχανή έχει μία έξτρα κοφτερή ποιοτική λεπίδα με πέντε επίπεδα προσαρμοστικής απόστασης της λεπίδας. Περιέχει 10 χτένες, που σας επιτρέπει πραγματικά να εξερευνήσετε το εύρος της περιποίησης του σκύλου σας. Επίσης περιλαμβάνονται ποιοτικές ατσαλένιες χτένες και ψαλίδια και όλα πακετάρονται σε μία εξαιρετική τσάντα.

  • Best for Complete Care: AngFan 16 piece Dog Grooming Kit

Το κύριο εργαλείο είναι η ασύρματη φορτωτή μηχανή. Έχει μια εξαιρετική ποιοτική λεπίδα και πέντε μοναδικά προσαρμοστικά επίπεδα. Περιέχει ακόμη 8 χτένες για ποικίλα επίπεδα ξακρίσματος και περιέχει ακόμα τακτικές προσθήκες σαν ψαλίδια, χτένες, βούρτσες και κόφτες νυχιών.

  • Best for Long Hair: PetLab Dog Clippers Professional Dog Grooming Kit

Με τις ασύρματες συσκευές μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα πιο περίεργα μέρη του σκύλου σας. Αυτό το κουτί περιέχει μία φορτωτή μπαταρία και μία ασύρματη κατασκευή. Η διπλή κεραμική λεπίδα από τιτάνιο διασφαλίζει το απαλό κόψιμο – ανεξαρτήτως της αραιότητας του τριχώματος ή του μήκους. Για να κάνετε την περιποίηση ακόμη καλύτερη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοναδικό ζευγάρι ψαλιδιών. Βοηθούν στα επίπεδα της περιποίησης τέσσερις χτένες , ενώ ένα ζευγάρι κομψών κοφτών νυχιών και μία λίμα για νύχια διασφαλίζει ότι τα πόδια του κατοικίδιού σας είναι εντάξει.

Για πρόσβαση στα προϊόντα δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close