Μενού

Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!

Shares 33

Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!

πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!

Αυτά τα πλεκτά καπελάκια για κατοικίδια είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Είναι φτιαγμένα στο χέρι από την Αμερικάνα Meredith Langley και κυκλοφορούν σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Το ζήτημα του ρουχισμού κατοικιδίων είναι μάλλον ένα επίμαχο ζήτημα καθώς πολλοί θεωρούν ότι έτσι πολλά ζωάκια νιώθουν άβολα και περιορίζονται, αλλά σε περιοχές με πολύ κρύο κλίμα είναι σχεδόν απαραίτητα.

Περισσότερες πληροφορίες: Etsy (h/t: neatorama)
#1 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#2 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#3 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#4 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#5 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#6 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#7 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#8 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#9 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!
#10 πλέκει καπέλα για κατοικίδια κατοικίδια καπέλα για κατοικίδια Καλλιτέχνιδα πλέκει καπέλα για κατοικίδια και είναι τέλεια!

Πηγή: wonderful.gr

Shares 33

Σχόλια


Read more:
Close