Μενού

Η καλύτερη διαφήμιση που είδαμε ποτέ! Μόλις την δείτε κι εσείς θα θελήσετε αμέσως να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο!

Shares 178

υιοθεσία κατοικίδιου Βίντεο To καταφύγιο ζώων Furkids στην Atlanda έβγαλε μια μοναδική, ξεκαρδιστική διαφήμιση για τις εγκαταστάσεις του.

Η διαφήμιση διακωμωδεί και παίρνει στοιχεία από διαφημίσεις μιας τοπικής επιχείρησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, όπως αυτή η γυναίκα που παριστάνει ότι είναι φουσκωτός σωλήνας.

υιοθεσία κατοικίδιου Βίντεο

Επίσης, δείχνει έναν πολύ αστείο πωλητή που μιλάει γρήγορα, τον οποίο παίζει ο Paul Preston, αδερφός ενός από τους εθελοντές του καταφύγιου.

υιοθεσία κατοικίδιου Βίντεο

Ο Preston κάνει αστεία σε όλο το διαφημιστικό και έχει κάποιες τρυφερές στιγμές με τα ζώα.

υιοθεσία κατοικίδιου Βίντεο

Σε κάποιο σημείο διακωμωδεί και την Sarah McLachlan από τα διαφημιστικά του SPCA με την δική του ακουστική εκδοχή του “In the Arms of an Angel”, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού ξεχνά τα λόγια.

υιοθεσία κατοικίδιου Βίντεο

Η Samantha Shelton, εκπρόσωπος του Furkinds, είπε ότι σκοπός ήταν να κάνουν κάτι αστείο ώστε να παρακινήσουν τον κόσμο να υιοθετήσει και να στηρίξει τα ζώα τους. Είπε ότι μόλις επέλεξαν τον Preston, το βίντεο χρειάστηκε 30 λεπτά για να γυριστεί και περίπου μία ώρα για να γίνει το μοντάζ. Ο προϋπολογισμός ήταν δύο κονσέρβες γατοτροφής για να ταΐσουν τα ζώα-ηθοποιούς.

Είπε ότι οι αντιδράσεις στο βίντεο είναι απίστευτα θετικές και ότι είχε ως αποτέλεσμα αύξηση στις αιτήσεις για υιοθεσία. Επίσης, είπε ότι ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να επισκεφτούν τα τοπικά καταφύγια ζώων για να υιοθετήσουν ή να προσφέρουν εθελοντική βοήθεια και υποστήριξη.

υιοθεσία κατοικίδιου Βίντεο

Αποστολή εξετελέσθη!

fanpage.gr

Shares 178

Σχόλια


Read more:
Close