Μενού

Ήταν ερωτευμένη με το μικρό κουτάβι της. Δεν είχε ιδέα όμως ότι θα μεταμορφωνόταν σε ένα »κτήνος»

Shares 2K

τσιουάουα Ορισμένα σκυλιά παραμένουν μικρά όπως για παράδειγμα τα Τσιουάουα. Άλλες φυλές πάλι, μεγαλώνουν αρκετά όπως είναι κάποιο Γερμανικό Ποιμενικό. Ένα 2χρονών Alaskan Malamute στη Νότια Αφρική πάντως, μετατράπηκε σε γιγαντιαίο, αξιαγάπητο θηρίο.

Όταν ο Tydus υιοθετήθηκε, ήταν ένα κοντό και χνουδωτό σκυλί. Η ιδιοκτήτριά του Yumna Saloojee, ήταν απόλυτα ερωτευμένη με το μικροσκοπικό κουτάβι της.

τσιουάουα Όπως μπορείτε να δείτε, η Saloojee μπορούσε να κρατήσει τον Tyd στην αγκαλιά της όταν ήταν μωρό. Αυτή η εικόνα από μόνη της, δεν θα μπορούσε να προβλέψει ποτέ το πόσο τεράστιο θα γινόταν αυτό το σκυλί στην ενήλικη ζωή του.

Τώρα, το κουτάβι έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και προσωπικότητα! Η μαμά του Tydus, δήλωσε ότι το σκυλί της πλέον ζυγίζει μεταξύ 110 και 120 κιλά, αλλά παρ” όλα αυτά εκείνη «νομίζει ότι είναι ακόμα κουτάβι».

«Για να είμαι ειλικρινής, το μέγεθός του προέρχεται από όλο αυτό το μαγικό τρίχωμα», δήλωσε η Saloojee. «Δεν νομίζω ότι θα μεγαλώσει και άλλο. Δεν θα το άντεχα αν μεγάλωνε και άλλο!»

τσιουάουα Ένας λογαριασμός στο Instagram έχει γίνει για τον Tydus. Περισσότερες από 1.800 φωτογραφίες, δείχνουν τον τεράστιο σκύλο να παίζει σε εξωτερικούς χώρους, να χαμογελά με τους ιδιοκτήτες του και να μασά τα παιχνίδια του.

Η Saloojee και ο Tydus κάνουν συχνά βόλτες τριγύρω, στη γειτονιά. Το μαλλιαρό κουτάβι δεν είναι δημοφιλές μόνο στο διαδίκτυο, αλλά κάνει εντύπωση και ζωντανά, στους ανθρώπους της γειτονιάς του.

«Το τρίχωμά του είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή, μετά είναι το μέγεθος του», δήλωσε η Saloojee. «Όπου κι αν πάμε, ακόμη και μια βόλτα στο τετράγωνο, μας σταματάνε και ρωτάνε για το μέγεθός του, την ηλικία του και τις περισσότερες φορές τη ράτσα του. Είναι λογικό, δεν βλέπει κανείς συχνά κάποιο λιοντάρι να περπατάει στο δρόμο».

τσιουάουα Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι θαυμάζουν τον Tydus για το μέγεθός του, η Saloojee τον θαυμάζει για την ανόητη προσωπικότητά του και την εύστοχη ιδιοσυγκρασία του. Παλεύουν μαζί, αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και ξοδεύουν την κάθε μέρα μαζί.

Αυτοί οι δύο είναι αχώριστοι και είναι προφανές ότι η Saloojee είναι ερωτευμένη με το σκύλο γίγαντα από την πρώτη μέρα που τον έφερε στο σπίτι της. Ο Tydus είναι ένα ιδιαίτερο είδος σκύλου!

Credit: Liftable

Πηγή: fanpage.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close