Μενού

Οικογένεια καταστρέφει το αμάξι της για να σώσει γατάκι που παγιδεύτηκε μέσα

Shares 149

Γάτα Το παρακάτω μικροσκοπικό, περίεργο γατάκι είχε μια δύσκολη εβδομάδα αλλά χάρις στην αποφασίωση της οικογένειάς του, είναι σίγουρο ότι θα έχει μια μεγάλη ζωή γεμάτη αγάπη και φροντίδα!

Οι περιπέτειες του 6 μηνών γατιού ξεκίνησαν την Κυριακή, κυριολεκτικά μερικά λεπτά αφότου είχε υιοθετηθεί από την οικογένεια Williford-Neal στην πολιτεία Florida. Όταν λοιπόν το έβαλαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν, το γατάκι ξαφνικά χάθηκε αλλά το άκουγαν ακόμα να νιαουρίζει. Απ’ ότι φαίνεται, το γατάκι κατάφερε να σκαρφαλώσει σε ένα άνοιγμα κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και να φτάσει βαθιά μέσα στο αυτοκίνητο. Η οικογένεια φυσικά ήλπιζε ότι το γατάκι θα έβγαινε μόνο του από εκεί αλλά όταν πλέον ώρες πέρασαν, οι ελπίδες τους είχαν χαθεί.

Μιας και δεν είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά, η οικογένεια κινήθηκε προς αναζήτηση της λύσης μέσω του Internet και πιο συγκεκριμένα μέσω των social media. Απ’ αυτούς που είδαν την ανάρτηση, ο Ron και η Valerie Spada ήταν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν, αφού είναι ιδιοκτήτες του πλέον κατάλληλου καταστήματος. “Ο σύζυγος μας είπε ότι δεν τον ένοιαζε το αυτοκίνητο, απλά να βγει το γατάκι από εκεί” λέει η Valerie. “Μας βοήθησε καθώς κόβαμε το ταμπλό, αφαιρέσαμε το ράδιο, τον κλιματισμό, τα πάντα. Το αυτοκίνητο ήταν διαλυμένο και αυτός προσευχόταν στον Θεό το γατάκι να είναι σώο.”

Τελικά οι προσπάθειές τους που κράτησαν για πάνω από μία ώρα, απέδωσαν καρπούς . Το γατάκι ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση, αντιθέτως με το αυτοκίνητο. “Αυτός ο άνθρωπος μου είπε ότι πήγαινε στη δουλειά του με ποδήλατο μόνο και μόνο για να μπορέσει να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο” εξηγεί η Valerie. “Μας είπε ότι δε τον ένοιαζε, θα ξανά έπαιρνε το ποδήλατό του, αρκεί το γατάκι να σωζόταν από εκεί. Ήταν μια σπουδαία πράξη που λίγοι άνθρωποι θα έκαναν”, συνεχίζει η γυναίκα!

Γάτα Γάτα Γάτα Γάτα Γάτα

Πηγή: wonderful.gr

Shares 149

Σχόλια


Read more:
Close